Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2022 18:48
Tidl. PL-angriber revser Arsenal og Tottenham: "I er middelmådige"

Der er ikke den store tiltro til de to hold.


Den tidligere Tottenham- og West Ham-angriber Teddy Sheringham kalder både Arsenal og Tottenham for middelmådige.
 
Samtidig mener han, at West Ham kan indtage fjerdepladsen i denne sæson.
 
Der er drama for alle pengene, når Tottenham og Arsenal støder sammen i det nordlige London søndag eftermiddag.
 
Fjerdepladsen er i den grad i spil, og en sejr vil ændre retning og sandsynligvis ville kunne blive sæsondefinerende for det vindende mandskab.
 
For tiden kigger man dog op mod West Ham, der indtager fjerdepladsen.
 
- Når jeg kigger på Tottenham i øjeblikket, ser jeg ikke mange gode spillere på holdet. Bortset fra Harry Kane, som fortsat underpræsterer, lyder det fra Terry Sheringham til talkSPORT.
 
- For mig er det to middelmådige hold, som skal spille Nordlondon-derby. Og det hold, der præsterer bedst på dagen, vil sandsynligvis tage alle pointene.
 
- Når man kigger på West Ham som et hold, så er de en sammentømret enhed. Alle ved, hvad de skal, alle gør, hvad de skal, de arbejder sammen, og de har gode ledere.
 
- Jeg kan godt lide, hvad der er i gang i hos West Ham. Hvis alle præsterer sammen, har man en chance for top-fire, mener Sheringham.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE