Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:10:2020 18:46
Tidl. Liverpool-spiller om Guardiola: Hvorfor har City ikke fyret ham?

Dietmar Hamann har svært ved at forstå, hvorfor Manchester City ikke har fyret Pep Guardiola, da han ikke har vundet Champions League.


I 2016 ankom Pep Guardiola til Manchester City, og spanieren har i den grad ført klubben til trofæer. 

Seks trofæer samt to triumer i Community Shield er det blevet til, men det er endnu ikke lykkes at vinde Champions League, som er klubbens store mål. 

Pep Guardiola har investeret mange af klubbens penge på nye spillere i håb om at vinde Champions League, og da det ikke er lykkedes, kan Dietmar Hamann ikke forstå, hvordan han stadig kan være i trænersædet på Etihad Stadium.

- Hvis man ser på deres resultater i Champions League, så var alle andre trænere nok blevet fyret. Han har noget historie med Barcelona, og det er nok grunden til, at han stadig er i Manchester City, siger Dietmar Hamann til talkSPORT.

- Han har ikke været i CL-finalen med Bayern eller City, og hvis man ser på de hold, der har nået finalen, så har de ikke de samme midler. Det er ikke godt nok. Ser man på de hold, som har slået City ud, så tænker jeg på, hvad der mon skal til, før de laver nogle ændringer (på trænerposten).

- Vi kan ikke lide at se trænere blevet fyret, men en hvilken som helst anden træner var noget blev fyret, lyder det fra Hamann.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED