Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tidl. Liverpool-spiller kræver en undskyldning fra Jürgen Klopp

Af Emil Plovgaard
06.02.2023 Kl. 21:28
Han er ikke tilfreds med Jürgen Klopps måde at opføre sig på.

Den tidligere Liverpool-spiller Dietmar Hamann er ikke tilfreds med, hvordan Jürgen Klopp har gebærdet sig i sine seneste pressekonferencer.

Den 55-årige tysker nægtede blandt andet at besvare spørgsmål fra The Athletic-journalisten James Pearce i forbindelse med nedtakten af 0-3-nederlaget til Wolves på Molineux i lørdags.

Hamann har tidligere været involveret i en række konflikter med Klopp i de seneste år, og nu hænger han igen sin landsmand ud.

LÆS OGSÅ: Liverpool-profil forlader klubben til sommer

Helt specifikt kræver han en undskyldning på vegne af James Pearce, som er journalist hos The Athletic.

– Jeg finder det mærkeligt og barnligt, og det, han er nødt til at indse, er, at James Pearce og hans familie bombarderes med ubehagelige beskeder, siden episoden, hvor Klopp ikke ville give et svar.

– Det var et perfekt spørgsmål at stille ham, og jeg synes, at James som minimum fortjener en undskyldning. Liverpool er en klub, som er grundlagt på respekt, og jeg synes, at nogen er nødt til at fortælle Klopp, at dette er Liverpool, og det kan man ikke gøre, siger Hamann til talkSPORT.

Liverpool vandt FA Cup og Carabao Cup i sidste sæson, ligesom man også var involveret i titelkampen i Premier League.

I denne sæson har billedet dog set helt anderledes ud, og klubben har hele 11 point op til Champions League-kvalifikationspladserne.

LÆS OGSÅ: Liverpool-ejere har taget stilling til Klopps fremtid

Annonce