Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2020 15:26
Tidl. Liverpool-keeper: Det ville give mening at sælge Salah til udlandet

David James fortæller i et interview med Stadium Astro, at han godt kan se logikken i at sælge Mohamed Salah til en ikke-engelsk klub.


Liverpool er ikke afhængige af Mohamed Salah, så skulle en udenlandsk klub komme med et passende bud på den egyptiske angriber, ville det give mening for The Reds at sælge. Det mener David James.

Skulle det ske, at Liverpool tager afsked med sin topscorer, er det dog altafgørende, at man ikke sælger ham til en direkte rival i Premier League.

- Hvis prisen er rigtig, er alle Liverpool-spillere i princippet til salg. Det afhænger af buddets størrelse. Skiftede Salah til City, ville det være en dårlig forretning for Liverpool, men var det til en anden liga, ville det give mening, fortæller den forhenværende Liverpool-målmand til Stadium Astro.

- Jeg føler ikke, at Liverpool er særligt afhængige af Salah, og det er en god ting for Jürgen Klopp. Det ændrer selvfølgelig ikke på, at man skulle købe en passende erstatning for ham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED