Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2021 20:18
Tidl. City-spiller til Newcastle-spillere: Drop frygten - nyd det

Newcastle-spillerne skal ikke frygte for deres fremtid, fortæller den tidligere Manchester City-spiller, Nedum Onuoha.


Newcastle har fået nye ejere, og de er nogle af de mere velhavende af slagsen.

De nye ejere har store planer og ambitioner med The Magpies, og det betyder, at der kommer til at ske nye ting i klubben.

Nedum Onuoha var selv ung spiller i Manchester City, da de blev opkøbt, og han opfordrer Newcastle-spillerne til at glæde sig over klubbens fremtid i stedet for at frygte, om de bliver en del af den eller ej.

- Jeg ved, hvordan det er, når ens klub pludselig bliver den rigeste i verden. Jeg var 21 år Manchester City, da de blev overtaget, og på samme dag købte de Robinho. Så jeg har en idé om, at hvordan Newcastle-spillerne har det lige nu. Hvad der kommer til at ske på St. James' Park, og som spiller har man ingen anelse, skriver Nedum Onuoha på The Athletic.

- Men hvis jeg skal give et råd til de unge spillere i klubben, som spekulerer på, hvad der kommer til at ske, så ville det være, at de skal forvente forandring. De skal omfavne de spændende ting i stedet for at frygte ændringerne. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE