AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2020 19:28
Tidl. Chelsea-træner: Jeg forsøgte at hente Werner – to gange

Timo Werner var et yndet transfermål for en tidligere Chelsea-træner.


Den italienske forhenværende Chelsea-træner, Roberto di Matteo, fortæller, at han glæder sig til at se den tyske angriber, Timo Werner, på engelsk jord.

Di Matteo, der i sin aktive karriere spillede for Chelsea og senere vendte tilbage som manager, mener, at The Blues får glæde af et voldsomt talent. Han har også selv været beundrer af den tyske angriber i længere tid.

- Da jeg var hos Schalke, spillede han i Stuttgart, og det var dér, han lige var begyndt at blomstre. Før jeg forlod klubben, diskuterede jeg med min sportsdirektør.

- Jeg sagde, at jeg gerne ville hente ham, fordi han var god. Han var ung, kvik og teknisk god. Men det blev altså ikke til noget, og jeg sagde min kontrakt op. Sæsonen efter var jeg så i Villa, og Stuttgart var lige rykket ned. Igen forhørte jeg mig om ham, men så skiftede han til Leipzig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED