Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tidl. Chelsea-spiller revser klubben: “Hvad sker der?”

Af Emil Plovgaard
15.09.2023 Kl. 07:11
De seneste 12 måneders ageren på transfermarkedet møder uforståenhed og kritik.

Den tidligere Chelsea-målmand Asmir Begovic langer ud efter sin tidligere arbejdsgivers nylige rekrutteringsstrategi.

Særligt perioden efter maj 2022, hvor Todd Boehly tog over som ejer, møder kritik.

 

Londonklubben har spenderet mere end otte milliarder kroner på nye spillere i løbet af Boehly-æraen, men trods heftige investeringer, formåede klubben blot at blive nummer 12 i Premier League i den forgangne sæson.

Chelsea har også brugt løs af midlerne denne sommer, hvor blandt andre Moises Caicedo er blevet hentet til klubben, og i den forbindelse har han slået britisk transferrekord.

Samtidig har klubben mistet spillere af egen avl, såsom Ruben Loftus-Cheek og Mason Mount.

I øjeblikket er klubben også placeret på en 12.-plads.

Klubbens nye manager, Mauricio Pochettino, håber, at de nye signings kan være med til at forbedre sidste sæsons resultater, men Begovic er ikke overbevist.

– Ærlig talt. I de sidste 12 måneder … hvad er der sket med Chelsea Football Club? Det er helt uhørt.

– Den trup, der står til rådighed for Pochettino, og de penge, der er brugt, og så ligger man nummer 12 i tabellen – det er midt i rækken! Det er bogstaveligt talt et midterhold. Hvis de var placeret højere, ville det være et mirakel.

– Man har haft en smule held med Christopher Nkunku, som er en topspiller. Cole Palmer er lige kommet til. Men hvad sker der med rekrutteringen af disse spillere? Hvorfor er Chelsea Football Club ved at bygge op på ny?

– Hvorfor er Chelsea Football Club i en transitionsfase? De er en af de bedste klubber i landet. Jeg har selv spillet der. Jeg er stolt af at have spillet der. Det er en af de bedste steder at spille fodbold i hele verden, siger Begovic til The Byline Podcast.

Chelsea er en skygge af sig selv ved siden af det hold, Begovic forlod i 2017.

Pochettino håber, at han kan ændre sidste sæsons nedadgående spiral. Vejen dertil kan lægges med en udesejr i søndagens kamp mod Bournemouth.

En spiller, Pochettino ikke har den store tiltro til, er for nylig blevet udeladt af Chelseas Premier League-trup – læs mere her.


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce