AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2020 13:34
Tidl. Chelsea-spiller: Chelsea-stjerne må skifte position på grund af TAA

Reece James vil gøre sig klogt i at lære at spille midtstopper, mener den tidligere Chelsea-stopper Frank Sinclair.


Trent Alexander-Arnold har de seneste år udviklet sig til at være en af verdens absolut bedste back-spillere, hvilket ikke overraskende har gjort englænderen til Gareth Southgates førstevalg på det engelske landshold.

Det er et problem for andre fremstormende, engelske højre backs som Chelseas 20-årige Reece James, der kan komme til at se frem til begrænset landsholdsfodbold, hvis ikke han ser sig efter en anden position.

Det mener den tidligere Chelsea-stopper Frank Sinclair i hvert fald, hvilket han postulerede i showet Team Talk.

Sinclair råder James til at lære at spille midtstopper-positionen, hvilket er interessant, da Sinclair selv gjorde sig en karriere som stopper på trods af kun at måle beskedne 175 centimeter.

- Hvis jeg var Reece James, ville jeg forsøge at omskole mig til midtstopper, da Alexander-Arnold kan blive en meget svær spiller at vælte af pinden. 

- James' tilpasningsevne ville være den ene årsag til, at han vil kunne få sig en stor fremtid for England, fordi han netop er i stand til at dække både højre backen, midterforsvaret samt den centrale midtbane.

 Reece James har i denne sæson slået sig i gennem på Chelseas førstehold, hvor han i alt har optrådt 20 gange.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED