Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2022 23:20
Thomas Frank om United: De er helt utroligt heldige

Thomas Frank var stolt af sit mandskab efter nederlaget til Manchester United.


Brentford havde mange store chancer i første halvleg, men den manglende skarphed foran mål betød, at de gik til pause 0-0.

I anden viste Manchester United deres skarphed og scorede tre gange, og til sidst lykkedes det så for Ivan Toney at reducere, men på det tidspunkt var det for sent.

Efter kampen var Thomas Frank naturligvis irriteret, men også stolt af sit hold.

- Manchester United er helt utroligt heldige. Jeg kender alt det lort om at udnytte chancer. De ændrede deres system mod lille Brentford, siger Thomas Frank til BBC.

- Vi er den mindste klub i Premier League. Manchester United er den største. Vi ødelagde dem i første halvleg. De havde ingenting. Den måde vi smadrede dem på i første halvleg. Jeg er så stolt af mit hold.

- Det var en af de aftener. Fair play til De Gea. Hvis vi får de chancer igen, så scorer vi hvert fald et mål. Vores intensitet dræbte dem. Det viste vi i første halvleg. Vi spillede 'The Brentford Way', lyder det fra Thomas Frank.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE