Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ten Hag afslører: Derfor skiftede jeg Rasmus Højlund ud

Af Kasper Leif Pedersen
16.09.2023 Kl. 17:50
Danske Rasmus Højlund blev skiftet ud efter 64 minutter.

Rasmus Højlund blev skiftet ud i sin Old Trafford-debut efter 64 minutter i benene.

Den danske landsholdsangriber fik netmaskerne til at blafre i 3-1-nederlaget til Brighton, men VAR greb ind, da bolden havde været ude.

 

 

Og det var heller ikke tilfredse tilhængere på The Theatre of Dreams, der kunne Højlund lade sig blive udskiftet i 64. minut til fordel for Anthony Martial.

Beslutningen blev mødt med højlydte og gennemtrængende buh-råb, hvor mange undrede sig over, hvorfor hollænderen tog en måltrussel ud, når de havde brug for mål.

Nu har Erik ten Hag sat ord på, hvorfor han valgte at tage den 21-årige angriber. Det gjorde han efter kampen på et pressemøde.

– Det var alt i alt positivt, sagde ten Hag om buh-råbene og fortsatte.

– Du kan se fansene i det første øjeblik på Old Trafford, modtagelsen var fantastisk, han (Højlund,red.) præsterede meget godt, det var godt, at de gav dette signal, det vil give ham tro. Han kom ind med et lille skadesproblem, han er ikke klar til en hel kamp.

– Han var uheldig med det annullerede mål, det ville have været en fantastisk eftermiddag for ham. Det var ikke tilfældet, men han vil fortsætte. Han er en stærk karakter, ligesom vi er som hold, og vi vil presse tilbage, sagde ten Hag ifølge Sky Sports.

 

Annonce