Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2021 09:46
Telegraph: Derfor må Kane blive i Tottenham

Flere storklubber er blevet kædet sammen med Harry Kane, men ifølge The Telegraph er et sommerskifte højst usandsynligt.


Harry Kane har i mange sæsoner scoret mål på samlebånd for Tottenham, men der har været heftige spekulationer om, hvorvidt angriberens tid i Spurs snart kunne lakke mod enden. 

Meget tyder således på, at Kane må søge væk i jagten på trofæer, og klubber som Paris SG, Real Madrid og Manchester United er alle blevet nævnt som mulige destinationer. 

Ifølge The Telegraph kan Tottenham-fansene dog tage det helt roligt, da Kane med al sandsynlighed også er at finde i klubben i næste sæson. 

Det vil nemlig kræve et bud på £150 mio., hvis Tottenham skal sælge ham, og på grund af corona-pandemien har ingen af englænderens bejlere råd til dette. 

Især Real Madrid og FC Barcelona har økonomiske problemer, mens Paris SGs hovedfokus er at holde på Neymar og Mbappé fremfor at hente Kane. 

Et byttehandel kunne også være en mulighed for en af bejlerne, men ifølge The Telegraph er det ikke noget, Tottenham er interesseret i. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED