AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 16:23
Tæt på: Modric kunne være endt i Rangers i stedet for Tottenham

Rangers-legenden Ally McCoist har fortalt, at han i sin tid forsøgte at overbevise den skotske klub om at hente Luka Modric i Dinamo Zagreb. Prisen var dog for høj, og Spurs endte som bekendt med at signe stortalentet.


Det kunne have været en ganske anden historie.

Sådan kunne man sige om meget, men i dette tilfælde er der i hvert fald noget om snakken.

Luka Modric kunne nemlig være endt i Glasgow Rangers. Det skriver TalkSport.

Den tidligere Rangers-spiller Ally McCoist var tilbage i 00’erne sendt til Kroatien for at overvære en kamp mellem Dinamo Zagreb og Hajduk Split. Formålet var at scoute Vedran Corluka, som faktisk også senere kom til Tottenham. Men McCoist så også noget andet i den kamp.

Nemlig et ungt midtbanetalent ved navn Luka Modric, som spillede forrygende.

McCoist skyndte sig at anbefale kroaten hjemme i Glasgow, men Zagreb forlangte for høj en pris, og det blev ikke til noget.

Senere blev Modric som bekendt solgt til Tottenham for £16 mio. I fire år brillerede han i Premier League, inden Real Madrid hentede ham til Bernabeu, hvor han vandt et væld af titler, heriblandt fire Champions League-pokaler og en Ballon d'Or.

Men det kunne altså have været en ganske anden historie.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED