Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tabte 8-0: Nu kan de blive straffet af FA

Af Emil Plovgaard
25.09.2023 Kl. 17:28
Klubben efterforskes nu af det engelske fodboldforbund.

Sheffield United tabte søndag med hele 8-0 til Newcastle.

Det var Newcastles største udesejr i klubbens historie, da otte målscorere i form af Sean Longstaff, Dan Burn, Sven Botman, Callum Wilson, Anthony Gordon, Miguel Almiron, Bruno Guimarães og Alexander Isak alle bidrog til, at The Magpies i særdeles overlegen stil kunne snuppe tre point.

 

Men som om en lussing på 8-0 ikke var nok for Sheffield United, så efterforskes klubben nu af Englands fodboldforbund, FA. Det skriver The Shields Gazette, som er en lokalavis i det nordøstlige England.

Episoden, som klubben undersøges for, relaterer sig til en handling, som fandt sted, da Sven Botman scorede til 3-0. Her smed Sheffield United-fasn genstande ind på banen, og en af disse ramte Newcastle-spilleren Elliott Anderson på foden.

Herefter bad Newcastle-anfører Kieran Trippier sine tropper om at forlade området.

Anderson var i stand til at gennemføre kampen uden åbenlyse problemer.

– Elliott har ikke snakket med mig, men jeg kunne se, at der blev kastet ting ind på banen, som ikke er noget, vi ønsker at se.

– Min tanke gik oprindeligt til spillernes ve og vel og forhåbentlig er alle kommet uskadt igennem, siger Newcastle-manager Eddie Howe efter kampen ifølge The Shields Gazette.

Sheffield United, der er rykket op forud for denne sæson, har fået en katastrofal start på tilværelsen i Premier League. The Blades er at finde på sidstepladsen i tabellen og er uden sejr i de første seks kampe. Klubbens manager, Paul Heckingbottom, er dog, ifølge lokalavisen Sheffield Star ikke fyringstruet, som det ser ud nu.

I mellemtiden indtager Newcastle med søndagens nedsabling en aktuel ottendeplads i Premier League. Klubben kom skidt fra start, men har vundet de seneste to kampe mod – som bekendt – Sheffield United og inden da Brentford.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Her er rundens hold for 6. spillerunde

2. Bizar regel i Bundesligaen: Harry Kane frataget sit hattrick

3. Vild præstation: Arsenal-dansker laver hattrick

4Åh nej: Arsenal-stjerne skadet – kan være ude i flere uger

5. Newcastle vinder 8-0 og skriver historie

Annonce