Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Syvårig kontrakt til Ronaldo: Her er detaljerne i ny aftale

Af Kasper Leif Pedersen
22.12.2022 Kl. 09:57
Cristiano Ronaldo tjener en god hyre, hvis han skriver under med Al Nassr.

Cristiano Ronaldo har været klubløs siden november, da Manchester United valgte at ophæve kontrakten, efter det eksplosive interview med Piers Morgan.

Dog kunne den spanske avis Marca tirsdag melde, at den portugisiske verdensstjerne ville skrive under med Al Nassr.

Og her var der allerede lidt detaljer om, hvad den tidligere Premier League-stjerne ville tjene. 

For den 37-årige angriber skriver angiveligt om på en kontrakt, der binder ham til en årsløn på £175 millioner svarende til 1.4 milliarder kroner. 

Og her er Ronaldo gik sikret en god årsløn årene frem, da aftalen – ifølge Daily Mail –   forventes at løbe i syv år, hvor den portugisiske superstjerne skal spille i to og et halvt år, før han indtager en ambassadørrolle, hvor hans betaling vil stige med tiden.

En del af hans rolle som ambassadør vil være at hjælpe det arabiske land med at støtte landets kandidatur sammen med Egypten og Grækenland til deres bud som VM-vært i 2030.
 
Den portugisiske landsholdsspiller afviste sidste sommer et skifte til Saudi-Arabien, men uden nogen fast interesse fra Europas eliteklubber, ser han nu alligevel ud til at skifte. 
 
Her har forhandlingerne efter sigende været i gang i et stykke tid, men et gennembrud blev tilsyneladende opnået i sidste uge.  
 
Det siges, at han og hans familie venter i Dubai, indtil aftalen – som omfatter reklameaftaler – er bekræftet.
 
Al-Nassr forbereder sig også på at skære tre spillere væk, for at frigøre nok plads økonomisk, så man kan skrive under med den rutinerede angriber.  

 

Annonce