AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2019 13:38
Svæver på en sky: United-profil føler optimismen i omklædningsrummet

Scott McTominay kan afsløre, at stemningen er vendt på Manchester United-mandskabet.


Sejre skaber god stemning, og det kan mærkes i Manchester United-omklædningsrummet, at man lige nu er inde i en stime med fem sejre i sine seneste seks kampe.

Det fortæller Scott McTominay denne tirsdag, hvor The Red Devils atter er samlet på Carrington efter landsholdspausen.

- Hvis man kigger på holdet, så føler jeg, at stemningen er meget, meget bedre nu, siger den unge midtbanespiller ifølge Daily Mirror.

- Tegnen er gode, positive, og vi har talt meget om, hvad vi kan forbedre, og hvad vi skal have forbedret inden slutningen på sæsonen.

Man skal ellers ikke spole tiden langt tilbage, før det hele så noget sortere ud for Manchester United, der bestemt ikke havde nogen stor start på sæsonen.

McTominay mener, det tildels kan undskyldes med skadesproblemer, men nu er stemningen vendt.

- Tingene ændrer sig. Alle ser frem til næste kamp og kan ikke vente på at spille igen, siger McTominay.

- Jeg tror, folk nemt glemmer, at vi har haft mange skader, og man kan se, at Martials tilbagevenden har betydet meget.  Jeg synes egentligt, vi har håndteret den svære periode fint med en lille trup.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED