Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Surt show, United: Store transferplaner spoleret

Af Morten Bruun Jørgensen
20.02.2024 Kl. 20:17

På tværs af de seneste tre somre har Manchester United brugt 4,8 milliarder kroner på nye spillere. Det kommer nu til at påvirke det kommende transfervindue ganske kraftigt. 

For Manchester United har samtidig ikke været i stand til at sælge spillere for særligt store beløb. Derfor er klubben presset på Premier Leagues profit og bæredygtighedsregler. 

Det er også ensbetydende med, at der ikke kommer til at blive handlet stort ind til sommer hos Manchester United. Sådan lyder meldingen fra The Telegraph

– Man kan ikke gøre det i løbet af natten på grund af FFP og det faktum, at klubben har sat sig selv i en rigtig svær økonomisk position, siger en kilde tæt på Sir Jim Ratcliffe til avisen. 

Plbold kårer: Her er rundens hold

I løbet af de seneste par måneder har Manchester United ellers fået Storbritanniens rigeste mand ind i ejerkredsen. Han har også planer om at skyde mange penge ind i klubben. 

I første omgang kommer de dog ikke til at gå til transfers. I stedet vil pengene blandt andet gå til forskellige projekter rundt om holdet såsom infrastrukturen. 

For at få mulighed for at lave store handler skal Manchester United først sælge ud af truppen. Det har klubben ikke været særlig god til i flere år nu, men til sommer vil man prøve igen. 

Det er blandt andre Jadon Sancho, Donny van de Beek og Mason Greenwood, som er udset til at skulle finansiere nye transfers. 

Det har dog før vist sig svært for Manchester United at komme af med dem.

Annonce