Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2020 16:27
Supercomputeren slår fast: Manchester City er favorit - Liverpool har kun 7 % chance

Liverpool sikrede sig tirsdag Champions League-avancement, men har ikke store chancer for at vinde turneringen, som Manchester City ifølge algoritmer er favorit til at sejre i


Med en 1-0 sejr over Ajax tirsdag aften sikrede Liverpool sig avancement til Champions Leagues knockout-fase, og dermed er The Reds igen med i slutfasen af en turnering, hvori de nåede finalen i 2018 og vandt trofæet i 2019. 

Men den historik skulle man tro, at Liverpool er blandt de absolutte favoritter til at vinde årets udgave af turneringen, men over hos algoritme-mestrene fra FiveThirtyEight vurderes Jürgen Klopps tropper kun at være de fjerdemest sandsynlige sejrsherrer. 

Faktisk fortæller supercomputerens indeks, at The Reds blot har 7 % chance for at vinde turneringen. Det er halvt så høj procentvis chance som Barcelona på tredjepladsen, og listen toppes af Bayern München med 19 % vinderchance og Manchester City med 23 %. 

Se hele top 10 herunder:

1. Manchester City - 23 %
2. Bayern München - 19 %
3. FC Barcelona - 14 %
4. Liverpool - 7 %
5. Borussia Dortmund - 6 %
6. Chelsea - 5 %
7. Manchester United - 4 %
8. PSG - 4 %
9. Atlético Madrid - 3 %
10. Real Madrid - 3 %


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED