AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2019 11:00
Supercomputer spår: Dette PL-hold vinder Champions League

En supercomputer giver favoritværdigheden i året Champions League til et formstærkt engelsk hold.


I sidste sæson var Champions League-finalen et anliggende mellem to engelske hold, nemlig Liverpool og Tottenham.

I år får vi såmænd igen en engelsk vinder af Champions League, i hvert fald hvis man skal tro en supercomputer, som mediet FiveThirtyEight har sat til at udregne mulige udfald i turnering.

Computeren forudser, at det bliver - hold nu fast - Manchester City, der ender med at løfte pokalen med de store ører. Det vil i så fald være første gang i klubbens historie. Computeren mener, at der er 27 procents chance for at The Citizens vinder trofæet, og at der er hele 99 procents chance for, at de går videre fra gruppen, som består af Shakhtar Donetsk, Dinamo Zagreb og Atalanta.

Ifølge disse beregninger bliver finalemodstanderen vinderen fra 2013, Bayern München.

Sidste års vinder, Liverpool, er blot levnet 12 procents chance for at genvinde titlen.

Endnu mere usandsynligt er det, at de øvrige engelske hold, Tottenham og Chelsea, vinder. De er er har hver kun to procents chance for at gå hele vejen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED