Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Supercomputer: Liverpool misser Champions League - og her er nedrykkerne

Af Emil Plovgaard
20.03.2023 Kl. 14:26
Supercomputeren giver sit bud på, hvordan denne Premier League-sæson ender.

Premier League-spillerne er nu gået på landsholdspause, og det betyder, at der venter halvanden uge, inden vi igen kan se spillere optræde i verdens bedste liga.

Der resterer mellem 10 og 12 kampe tilbage af Premier League i denne sæson, hvor Arsenal noget overraskende fortsat befinder sig på førstepladsen. The Gunners har vundet klubbens seneste seks Premier League-kampe, og desuden røg man for nylig ud af Europa League til Sporting CP, så nu er der kun ligaen at koncentrere sig om.

Londonklubben har otte point ned til Manchester City, men har dog spillet en kamp mere. 

LÆS OGSÅ: Tottenham viser interesse for dansk landsholdsspiller

Supercomputeren fra Fivethirtyeight forudser, at pointføringen til The Gunners holder sæsonen ud. Således står Mikel Artetas mandskab til at slutte med 87 point, mens Pep Guardiolas mandskab må "nøjes" med 85.

Desuden misser Liverpool akkurat top-fire, hvor fjerdepladsen i stedet går til Newcastle, der lander på 66 point modsat Liverpools 64.

Derudover rykker Bournemouth, Nottingham Forest og Southampton ned. Sidstnævnte indtager i øjeblikket sidstepladsen i tabellen med 23 point efter 28 kampe. Bournemouth ligger lige oppe over med et point mere og en kamp i hånden. Den sidste nedrykker, ifølge supercomputeren, Nottingham Forest, er i øjeblikket over nedrykningsstregen, men der er kun to point ned til West Ham, som har en kamp i hånden.

Herunder kan du se, hvordan supercomputeren mener, at Premier League-tabellen slutter i denne sæson:

 
Annonce