AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:03:2020 14:19
Stortalent i storform: Chelsea forhører sig hos Real Madrid

Chelsea viser interesse i Achraf Hakimi, der står foran en sommer, hvor flere klubber vil have ham.


En af Europas bedste unge backs i øjeblikket er uden tvivl Achraf Hakimi, som har imponeret for Dortmund i denne sæson, men fremtiden er uvis for marokkaneren.

Til sommer vender han retur til Real Madrid efter endt lejeophold i Dortmund, og da det ikke er sikkert, at spilletiden er garanteret i den spanske kongeklub, kan han vælge at søge væk.

Det har fået flere klubber op på mærkerne, og ifølge the Mirror har Chelsea taget kontakt til Real Madrid for at høre, hvordan klubben står i forhold til Achraf Hakimi.

Real Madrid har oplyst, at man ikke vil træffe en endelig beslutning, inden sæsonen er afgjort.

Foruden Chelsea siges det, at Bayern München også forventes at rette henvendelse til forsvarsspilleren, hvis han får lov at forlade Real Madrid, hvor han har en frikøbsklausul på 417 millioner i sin kontrakt, der løber frem til sommeren 2022.

Hakimi er primært højre back, hvor Reece James lader til at være den langsigtede løsning for Chelsea, men marokkaneren kan også spille på venstre back samt på kanten.

I alt er det blevet til syv mål og 10 assists i 37 kampe for Dortmund denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED