Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2022 18:01
Stort slag for skadesramt klub: Forsvarsspiller ude i op til ni uger

Det har ikke været nogen nem sæson for Leicester indtil videre. Klubben har været hårdt ramt af skader, og nu er en af klubbens spillere ude i op til ni uger.


Det bliver uden belgiske Timothy Castagne, når Leicester i morgen tager imod Tottenham. Højrebacken er ude i op til ni uger efter at have gennemgået en låroperation. Det melder The Athletic
 
Skaden kommer i en periode, hvor klubben er ramt af skader, hvilket har været gældende i store dele af sæsonen.
 
Blandt andre længerevarende skader findes Jamie Vardy, der endnu er ude i flere uger - også med en lårskade. På listen over længerevarende skader for Leicester findes også Jonny Evans, der grundet en operation er ude indtil april. 
 
På et pressemøde forud for midtugens Premier League-kamp har Leicester-træneren, Brendan Rodgers, sat ord på situationen. 
 
- Timothy er blevet opereret, så han er sandsynligvis (ude, red.) otte til ni uger. Han havde et problem med sit lår, og han skulle ud og opereres.
 
- Han havde blod, som man normalt ville give is og komprimere, og det ville forsvinde, men blodet blev ved med at vende tilbage til hans lår, så vi var nødt til at have en operation hurtigt for at frigøre det, så det har sat ham ude i et antal uger.
 
Tilbage til kampen mod Tottenham er dog Boubakary Soumare, som får følgeskab af Caglar Soyuncu, Luke Thomas, Kiernan Dewsbury-Hall, Patson Daka og James Justin, der alle er tilgængelige. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE