Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2021 16:34
Stort overblik: Her er mediernes meldinger om managerposten på Old Trafford

Vi giver her et overblik over mediernes meldinger omkring managerjobbet i Manchester United.


Det er managerposten i Manchester United, der fylder overskrifterne i de engelske medier.

Manchester United har annonceret, at Michael Carrick er ved roret, mens klubben er på udkig efter en midlertidig manager.

Derfor spekuleres der i den grad, hvem det ender med at blive, og der er også mange forskellige meldinger om, hvem der er favorit til jobbet. 

Derfor har vi lavet et overblik over de forskellige meldinger.

TalkSPORT

Mauricio Pochettino er en af de ledende kandidater til jobbet på Old Trafford, og han skulle være klar på at komme tilbage til det engelske. Sir Alex Ferguson ser også meget gerne argentineren stå i spidsen for De Røde Djævle.

Daily Mirror

Mauricio Pochettino er storfavorit til jobbet, og det tyder på, at Manchester United endelig får fat i argentineren. 

CBS Sports

Manchester United håber på at kunne friste Erik ten Hag til at tage skiftet til Old Trafford, men det bliver ikke nemt at overbevise ham om at forlade Ajax midt i sæsonen.

Sky Sports

Mauricio Pochettino er deres topprioritet, og som Plan B har de Erik ten Hag, som vil være meget interesseret i jobbet til somer. Ajax er ikke interesseret i at lade ham skifte midt i sæsonen. 

MEN

Superagenten, Jorge Mendes, presser på for at få Julen Lopetegui til at erstate Ole Gunnar Solskjær som midlertidig manager. Julen Lopetegui står i øjeblikket i spidsen for Sevilla. 

Independent

Laurent Blanc bliver set som en stærk kandidat til jobbet som midlertidig manager frem til sommer, hvorefter de har udset sig Erik ten Hag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE