Stort drama: Fernandez blev matchvinder med to mål

Af Jeppe Augustsen
03.12.2023 Kl. 17:27

Chelsea hev tre point i hus i dagens opgør mod Brighton.

The Blues fik en god start på kampen, da Enzo Fernandez bragte hjemmeholdet i front efter et hjørnespark – og få minutter blev det endnu bedre.

Fire minutter senere gjorde Levi Colwill det til 2-0 efter et oplæg fra Nicolas Jackson.

Men kampen var langt fra slut.

Kort før pause fik Brighton både udlignet og kom en mand i overtal, da Conor Gallagher modtog sit andet gule kort og måtte gå tidligt i bad.

Det lykkedes dog ikke Brighton at udnytte deres overtal.

I det 65. minut fik Chelsea tildelt et straffespark efter en forseelse af Jason Milner på Mykhailo Mudryk, og straffesparket blev eksekveret af Enzo Fernandes, der scorede sit andet mål i kampen.

I kampens tillægstid fik Joao Pedro reduceret, men mere blev det ikke til for The Seagulls.

Med sejren og de tre point ligger Chelsea på 11. pladsen med to point op til West Ham på niendepladsen.