Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

"Største joke i historien": Klopp reagerer på City-nederlag

Af Emil Plovgaard
07.12.2023 Kl. 16:48

Jürgen Klopp og Liverpool besejrede onsdag aften Sheffield United med 2-0.

Andetsteds tabte Manchester City for tredje gang i denne sæson, da Aston Villa onsdag aften besejrede Pep Guardiolas trupper.

Sejren bringer Unai Emery og kompagni op på tredjepladsen efter en fornem stime, mens City for fjerde kamp i træk ikke formåede at vinde i Premier League.

Til trods for, at City har set bedre dage, så skal man ikke afskrive dem i kampen om det engelske mesterskab. Det mener Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Klopp: Ligaen er utrolig stærk

– Hvis nogen afskriver City nu, så er det den største joke i historien.

– Arsenal kæmper og fik en lignende oplevelse (vandt sent ligesom Liverpool, red.). Det føles rigtig godt, men i næste kamp starter man igen med 0-0.

– Aston Villa er utrolige. United er med deroppe, og de spiller måske endnu ikke den form for fodbold, som mange ønsker – medierne eller hvem det måtte være – men de skraber point sammen som vanvittige. Jeg er sikker på, om Chelsea kommer med op.

– Ligaen er utrolig stærk. Man er nødt til at være heldig for at komme igennem de svære øjeblikke, især med skader. Så jeg har ingen anelse (om hvem der vinder titlen, red.).

– Det er jeg ikke interesseret i at gætte på, så længe vi er med fremme. Men det er svært og intenst. Spørg mig igen i april, siger Klopp efter kampen.

I et andet interview tændte Klopp af overfor en journalist. Læs mere her.

Guardiola indrømmer efter nederlaget til Aston Villa, at hans mandskab var næstbedst i alle faser af opgøret.

– Det bedste hold vandt. Aston Villa var bedre end os. De er godt organiserede, hurtige og har fysiske spillere, og de er i stand til at kontrollere mange aspekter.

– Det er årsagen til, at de er med helt fremme. De spiller god fodbold, og i dag lykkedes det ikke for os. Det er min opgave at finde en måde, vi kan komme tilbage på, lyder det fra Guardiola.

Annonce