Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2022 00:04
'Storklubberne favoriseres' - Klubber er rasende

Flere Premier League-klubber er rasende.


Flere engelske klubber er rasende på Premier Leagues bestyrelse.

Det skriver Daily Mirror. 

Adskillige klubber - heriblandt rivalerne til Arsenal - er efter sigende meget utilfredse over, at The Gunners fik deres kamp mod Tottenham udsat. Nogle af de mindre klubber mener også, at reglerne bliver misbrugt, og Premier League favoriserer de større klubber.

Ifølge Daily Mirror fik Arsenal kampen udsat til trods for kun at have to coronatilfælde i truppen, hvor den ene spiller blev testet positiv om lørdag - altså inden deres anmodning om udsættelse. 

Flere af Premier League-klubberne er også meget utilfredse over den manglende klarhed og lederskab fra Premier League. 

Avisen melder også, at de mindre klubber føler sig også overbeviste om, at de større klubber generelt set får bedre behandling af Premier Leagues bestyrelse.

Det er ikke alle, som har haft held med at få udsat deres kampe, hvor Premier League bl.a. har afvist anmodninger fra Crystal Palace, Chelsea og Norwich. 

Premier League har meddelt de utilfredse klubber, at Arsenal blot har fulgt reglerne. De har også gjort det klart, at var det kun skader, så skulle kampen spilles, men ét coronatilfælde er nok til at få en kamp udsat, hvis man ikke kan stille nok antal spillere.

Premier Leagues reglement siger, at en klub skal spille en kamp, hvis de har 13 markspillere og en målmand tilgængelig, og det var en regel, der blev indført tilbage i september 2020. 

Transfervinduet er i fuld gang: Vi opdaterer på alle de seneste nyheder i Transfer Live her


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE