Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2022 20:28
Stor usikkerhed: Carabao Cup-semifinale står til udsættelse

Carabao Cup-semifinalen står formentlig til endnu en udsættelse.


Returopgøret af Carabao Cup-semifinalen mellem Arsenal og Liverpool kan meget vel blive udsat.

Det melder iNews.

Arsenal er ifølge mediet meget usikre på at kunne stille et hold til returopgøret på Emirates Stadium.

Coronatilfælde, skader, karantæne og spillere, der er afsted til AFCON, har resulteret, at de har meget få spillere tilgængelig, og dermed kan det meget vel ende med endnu en udsættelse. 

Der har været mange skriverier efter weekendens London-opgør mellem Tottenham og Arsenal blev udsat, som også skabte skepsis i Tottenham-lejren.

iNews erfarer, at Premier Leagues 'Chief Medic' bad om at få tilsendt medicinske dokumenter af Arsenal på coronatilfælde og skader, før de kunne acceptere klubbens anmodning om udsættelse.

Arsenal har i den seneste uges tid også udlejet Ainsley Maitland-Niles og Folarin Balogun, som også har fået folk til at sætte spørgsmålstegn ved udsættelsen, men ifølge mediet havde Arsenal - såfremt de var tilgængelige - alligevel ikke kunne stille med et hold med 13 markspillere og en enkelt målmand.

Arsenal-spillerne bliver vurderet fra dag til dag, og derfor vil en beslutning om udsættelse eller ej formentlig komme meget tæt op til kampen, der står til at blive spillet på torsdag.

Første semifinaleopgør endte 0-0 på Anfield.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE