Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Stor drejning: Dette var Thomas Tuchels trænerplaner

Af Jeppe Augustsen
28.03.2023 Kl. 10:53
Bayern Münchens fyring af Julian Nagelsmann og ansættelsen af Thomas Tuchel har sat gang i tingene.

Bayern Münchens afskedigelse af Julian Nagelsmann har sat gang i tingene.

Som afløser er Thomas Tuchel er blevet hentet ind, og det forlyder nu, at tyskeren havde andre planer end at stå i spidsen for den tyske storklub.

LÆS OGSÅ: 'Hemmelig plan' – Sådan vil Dortmund beholde Bellingham

Det spanske medie, Relevo, melder i dag, at Thomas Tuchel havde i sinde at vente til sommer med at tage et nyt job og i stedet tage til det spanske, hvor han stod til at erstatte Carlo Ancelotti i Real Madrid, som muligvis kan blive den nye brasilianske landstræner. Relevo beretter, at Thomas Tuchel var begyndt til spanskundervisning forud for et potentielt skifte.

Derfor har skiftede til Bayern München fået tingene til at ændre sig.

Ifølge mediet er det nu den tidligere Tottenham-manager, Mauricio Pochettino – som også rygtes tilbage til London-klubben -, der er topkandidat til at erstatte Carlo Ancelotti i Real Madrid efter denne sæson.

Relevo melder også, at Thomas Tuchel stadig drømmer om at blive træner for Real Madrid, men han er klar over, at der stadig er tid til at blive det i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Chelsea har sikret sig engelsk kantspiller

Dermed ser det ud til, at der kommer nogle store trænerrokeringer til sommer, hvor Tottenham står til at blive indblandet.

De seneste meldinger lyder på, at Julian Nagelsmann er på blokken hos Tottenham, som er på udkig efter en fremtidig erstatning for Antonio Conte, men både Julian Nagelsmann og Tottenham forventes at træffe en beslutning til sommer.

Thomas Tuchel var – inden skiftet til Bayern München – angiveligt også et emne i Tottenham, men han havde andre planer.

Ifølge bookmakerne er det altså Julian Nagelsmann, der er favorit til jobbet hos Tottenham, og her kan du se de nuværende 10 favoritter til jobbet.

Annonce