AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2020 21:31
Steve Bruce om skadesituation: Aldrig oplevet noget lignende

Steve Bruce forklarer, at Newcastles skadesituation er den værste han nogensinde har oplevet som manager.


Da Newcastle spillede mod Leicester 1. januar oplevede Steve Bruce noget, han aldrig havde oplevet før. Han måtte foretage tre udskiftninger grundet skader, men derudover blev endnu en Newcastle-spiller skadet og derfor måtte The Magpies spille en mand i undertal.

I lørdagens kamp mod Wolverhampton måtte endnu to spillere lade sig udskifte med skader allerede i første halvleg og de mange skader overrasker manager Steve Bruce.

- Jeg har været en del af fodbolden i mere end 40 år og jeg har aldrig oplevet en situation, som den jeg har oplevet de seneste par uger. I kampen mod Leicester mistede vi fire spillere på 12 minutter og i dag troede jeg, at vi ville få en gentagelse, udtalte Steve Bruce efter lørdagens kamp.

Newcastle-manager kunne efter Wolves-kampen ikke komme med en direkte forklaring på, hvorfor klubben var så hårdt ramt af skader.

- Er vi bare uheldige eller er der en grund til de mange skader? Jeg har mine egne ideer og jeg bliver ved med at fortælle folk, at det er antallet af kampe, der har en negativ indflydelse, sluttede Steve Bruce.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED