AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2018 09:11
Sterling undskylder for groteskt straffespark

Manchester City-spilleren blev tildelt et forkert dømt straffespark, da han tumlede omkuld efter at have sparket til jorden frem for bolden.


Manchester City blev tildelt to straffespark i storsejren over Shaktar Donetsk onsdag.  Det ene var klokkeklart, mens det første var en klar fejlkendelse fra kampens dommer, VIktor Kassai.

Raheem Sterling forsøgte at sparke til bolden, men sparkede i stedet ned i jorden, hvilket fik City-spilleren til at vælte, selvom der ingen kontakt var fra en Shakhtar-spiller.

Desværre troede kampens dommere fejlagtigt, at en Shakhtar-spiller havde spændt ben for Sterling, hvorfor City blev tildelt et straffespark, som Gabriel Jesus efterfølgende omsatte til mål.

- Jeg ville chippe bolden over målmanden, men jeg ved ikke, hvad der så skete. Jeg endte på græsset og drejede rundt, sagde Sterling efter kampen til BT Sport.

- Jeg tror ikke, jeg følte nogen kontakt, så det var min egen fejl. Jeg ramte græsset og væltede omkuld. Det vil jeg gerne undskylde overfor dommeren og Shakhtar.

Pep Guardiola var heller ikke sen til at indrømme efter kampen, at han godt kunne se, at det ikke var et straffespark, og Manchester City-træneren havde måske ønsket, at Sterling havde gjort kampens dommer opmærksom på fejlen.

- Det kunne man godt have gjort. Vi kan ikke lide at score mål på den måde, sagde Guardiola om situationen.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED