AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2020 10:30
Sterling lovpriser Real Madrid: Jeg skal respektere min kontrakt

Raheem Sterling har fokus på Manchester City, men han erkender, at Real Madrid er en kæmpe klub.


Flere Manchester City-spillere er blevet rygtet væk fra klubben efter det kom frem, at UEFA har tilddelt dem en to års karantæne fra Champions League, der gælder fra næste sæson.

Raheem Sterling er bl.a. blevet kædet sammen med Real Madrid, som Manchester City møder i ottendedelsfinalen i næste uge. 

Den engelske stjernespiller fortæller, at disse rygter er uundgåelige, men han slår fast, at han har fokus på The Citizens.

- Lige nu er jeg i City, og jeg er meget glad. Real Madrid er en fantastisk klub, og man ved, hvad klubben står for, når man ser den hvide trøje, siger Sterling ifølge GOAL.

- Men jeg har en kontrakt med Manchester City, og det skal jeg respektere, men Real Madrid er en fantastisk klub, lyder det fra Sterling.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED