Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 16:43
Spurs-stjerne advarer holdkammeraterne: Sådan kommer du i Mourinhos sorte bog

Toby Alderweireld har et godt råd til de spillere, som lige nu savner spilletid for Tottenham under José Mourinho.


Jo mere du brokker dig over, at du ikke spiller, desto større er chancen for, at du ikke spiller. Sådan lyder Toby Alderweirelds advarsel til de af sine holdkammerater i Tottenham, som er utilfredse med manglen på minutter under José Mourinho.

- Alle har den her ide om, at Mourinho er virkelig streng at arbejde sammen med, men arbejder du for ham og går gennem ild for ham, så er han virkelig på din side, fortæller Alderweireld til belgiske HLN.

- Men hvis du skal være irriterende, fordi du ikke spiller, så skuber han dig bare endnu mere ud til siden.

Selv blev Alderweireld droppet fra startopstillingen tre kampe efter åbningsnederlaget til Everton, men han ser ud til at have fulgt sit eget råd og genvundet portugiserens tillid, for belgieren har atter startet i klubbens seneste fire Premier League-kampe.

Dele Alli er en anden sag. Kun 60 minutters spilletid har den engelske stjerne fået i Premier League, og man kan så spekulere over, hvorvidt midtbanespilleren har "været irriterende," for han er slet ikke blevet inkluderet i kamptruppen til de seneste fire Premier League-opgør.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED