AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2019 17:54
Spurs-profil: Vi er skyldige i Pochettinos fyring

Den belgiske forsvarsspiller tager sin den af ansvaret for, at Pochettino blev fyret i Tottenham.


Tottenhams forsvarsprofil Jan Vertonghen indrømmer, at holdet føler sig skyldige for, at Pochettino blev fyret efter fem og et halvt år i klubben.

Den belgiske forsvarsspiller er ellers en af de spillere, der har nydt mange gode stunder under den argentinske manager, man han er overbevist om, at det kollektive fald i niveau var skyld i managerskiftet.

Det fortæller han ifølge Sky Sports:

- Vores præstationer [under Pochettino] levede ikke op til vores standard.

- Vi er alle skyldige. Han satte os på banen for at vinde, og vi har ikke gjort det, som vi skulle. Så alle føler sig skyldige, udtaler belgieren.

Den 32-årige forsvarsspiller var ikke en af de spillere, der offentligt sendte kærlighedserklæringer til Pochettino, efter hans fyring. I stedet har han sendt ham en privat besked:

- Jeg sendte ham en privat besked. Det var min besked til ham.

- Pochettino gjorde det så godt, og forvetningerne til ham blev større. Det er fodbold. Og det er også business, udtaler Vertonghen og fortsætter med at rose sin tidligere manager:

- Da jeg kom hertil spillede vi i Europa League, og han bragte hel sikkert klubben til et nyt niveau.

- Ikke at være i top fire er skuffende nu.

Vertonghen skiftede fra Ajax til Tottenham i 2012, og nærmer sig efterhånden 300 optrædender for klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED