Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:09:2021 15:58
Spurs har budt på AC Milan-stjerne - men Liverpool har nøglen

Tottenham har efter sigende budt på AC Milan-stjernen Franck Kessié, alt imens Liverpool har nøglen til at lande en endelig aftale.


Vi meldte i sidste uge, at Tottenham og Liverpool har meldt sig på banen for at hente AC Milans midtbanestjerne Franck Kessié gratis til næste sommer.

Calciomercatos Daniele Longo erfarer i denne forbindelse, at Tottenham allerede har præsenteret et kontrakttilbud til ivorianeren.

Dette forslag skulle efter sigende omfatte en betydeligt højere løn, end AC Milan er i stand til at tilbyde, men på den anden side vejer Il Diavolos udsigt til Champions League op for dette.

Dermed er det tvivlsomt, hvad Kessié i sidste ende vil foretrække.

Hertil kommer Liverpools hånd, der huserer flere es'er end både Milan og Tottenham.

Liverpool har også betydeligt bedre økonomiske forudsætninger end, hvilken som helst italiensk klub, mens de modsat Tottenham kan tilbyde Champions League-fodbold.

Kessié kan altså få det bedste fra begge verdener i Liverpool, hvorfor man må tiltænke The Reds som favoritter i kampen om Franck Kessié, såfremt de tilbyder ivorianeren en pæn kontrakt.

Kessié har i løbet af sin tid i AC Milan udviklet sig til en af verdens bedste dybdeliggende midtbanespillere, hvorfor Premier League-klubber utvivlsomt følger spillerens situation tæt.
 
Milano-klubben har en historik med ikke at ville give sig for stjernespilleres høje priskrav, hvilket blandt andet så spillere som Gianluigi Donnarumma og Hakan Calhanoglu forlade klubben gratis.
 
Kessié har tidligere udtalt, at han er glad i Milan og ønsker at blive, men forhandlingerne mellem ham og Milan har altså strukket sig over flere måneder nu.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE