Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2021 12:49
Spurs-boss om den seneste uge: Det har været ganske forfærdeligt

Tottenham-træner Nuno Espirito Santo erkender, at holdet har haft en svær uge. Faktisk har den været ganske 'forfærdelig'.


Tottenham indledte sæsonen med tre 1-0 sejre i Premier League, men The Lillywhites er mildest talt blevet bragt tilbage til jorden.

I sidste weekend tabte man 3-0 til Crystal Palace på Selhurst Park efter en tandløs præstation, og torsdag var man relativt heldige med at sikre sig ét point på udebane imod franske Rennes i Conference League.

Den seneste uge har fungeret som noget af en mavespuster for Spurs, hvilket klubbens nye træner Nuno Espirito Santo heller ikke ønsker at lægge skjul på:

- Lad os være ærlige, det (den sidste uge red.) har faktisk været ganske forfærdelig, der er ingen grund til at gemme sig bag det, indledte den portugisiske manager ved pressemødet efter gårsdagens europæiske kamp:

- Efter sejren over Watford, er der ikke gået særlig meget vores vej, men sådan er fodbold, og vi ved, at det er en periode, vi er nødt til overkomme. 

- I dag prøvede vi at vise bedre takter. Det handler om at finde nye løsninger, også med henblik på søndag. I sidste ende skal vi holde fokus og klare de udfordringer, vi er blevet mødt med, lød det fra Santo.

Det hører med til historien, at Tottenham er uden spillere som Heung-Min Son, Eric Dier og Ryan Sessegnon, som alle er skadet, mens den syamerikanske trio i Cristian Romero, Giovani Lo Celso og Davinson Sanchez sidder i hjemmeisolation ovenpå landsholdspausen.

Søndag tager Tottenham imod Chelsea med kampstart klokken 17.30 dansk tid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE