Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2021 13:19
Sportsdirektør afviser: Vi har intet hørt fra Manchester United

Leonardo, der er sportsdirektør i PSG, slår fast, at de ikke har hørt noget fra Manchester United omkring interessen i Mauricio Pochettino.


Det forlyder, at Manchester United har styr på, hvem der skal afløse Ole Gunnar Solskjær - nemlig Ralf Rangnick.

I den seneste uges tid har der ellers været mange rygter om, at Mauricio Pochettino skulle være på vej, men sådan ender det ikke i denne omgang.

Nu fortæller PSGs sportsdirektør, Leonardo, at de heller ikke har hørt noget fra Manchester United, selv om der var rygter om, at de skulle have afvist Premier League-klubben, da de henvendte sig omkring argentineren.

- Vi vil ikke have, at Pochettino forlader os. Han har aldrig bedt om at skifte, og ingen klub har kontaktet os omkring ham, siger Leonardo til AFP.

Der har også været rygter om, at PSG skulle være i dialog med Zinedine Zidane om et muligt job efter sæsonen, men det afvises også.

- Vi har massiv respekt for Zidane, for det han har gjort som spiller og træner, men jeg kan forsikre om, at vi ikke har haft kontakt eller mødtes med ham. 

- Det er latterligt at forestille sig et møde med Zidane kunne have fundet sted på et stort hotel i Paris foran hele verden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE