AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 10:22
Spillerkøb og spillersalg: Her er Artetas transferplaner denne sommer

The Times har forsøgt at give et indblik i, hvad Mikel Arteta håber på at kunne udrette på sommerens transfermarked.


Der er tegn på bedring for Arsenal under Mikel Arteta, men genopbygningen er kun lige begyndt, og spanierens første "store" transfervindue i spidsen for klubben kan blive afgørende.

Problemet er, at coronakrisen har påvirket Arsenals transferbudget, og mængden af penge, der kan bruges på transfers, afhænger både af spillersalg og europæisk kvalifikation.

Den 21-årige Leipzig-forsvarer Dayot Upamecano har længe været et transfermål for klubben og er det stadig, skriver The Times. Franskmanden koster omkring £45 millioner.

£45 millioner er også den frikøbsklausul, som klubbens førsteprioritet Thomas Partey har. Håbet skulle dog være, at Atletico Madrid er åbne for at forhandle en lavere salgspris på plads.

Derudover skulle Salzburg-stortalentet Dominik Szoboszlai også være et transfermål, og med en frikøbsklausul på £21 millioner er den ungarske landsholdsspiller til salg til en nogenlunde pris.

Men for at skaffe nogle af disse spillere, er The Gunners formentligt nødsaget til at sælge. Henrikh Mkhitaryan tager mindst én sæson mere i AS Roma, mens klubben forsøger at sælge Mesut Özil, hvilket har vist sig nemmere sagt end gjort.

Derudover er Matteo Guendouzi, der er blevet udeladt af kamptruppen til de sidste tre kampe, sat til salg. Det samme gælder potentielt Lucas Torreira, der har været ude store dele af denne sæson med en skade.

Alexandre Lacazette kan potentielt ende med at blive brugt som brik i en byttehandel, men det afhænger i høj grad af, om Arteta har held med at overtale Pierre-Emerick Aubameyang til at forlænge.

Selvom forsvaret længe har set svagt ud, er det ikke forsvarere, Arsenal mangler. Der er syv midterforsvarere i klubben lige nu, og Arteta ventes at sælge et par denne sommer, ligesom også Sead Kolasinac nu er på transferlisten.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED