Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Spilforslag til sidste spillerunde i Premier League

Af Redaktionen
12.05.2018 Kl. 04:02
Vi er klar med udvalgte spilforslag til sidste runde i Premier League, der spilles søndag eftermiddag.
Søndag kl. 16.00 – West Ham – Everton – X – 3,50 @ NordicBet
 
Unge Tom Davies sikrede med en scoring i sidste runde ”Everton-eksperimentet” endnu en gevinst, da han kort før tid udlignede til slutresultatet 1-1 mod trængte Southampton. Lørdagens spil er sidste chance for at pynte en smule på et i forvejen pænt 2017/18-regnskab, som giver en overskud på lige knap 50 procent af de indskudte penge.
 
Kampen spilles imod West Ham, som står med 6-5-6 på eget græs før torsdagens hjemmekamp mod Manchester United, der blev spillet efter deadline på disse linjer. Det vides derfor ikke, om West Ham er en del af nedrykningsdramaet, når denne kamp fløjtes op.
 
Til gengæld er det sikkert, at pengene sættes på et X. Og det gør de med visheden om, at de seneste to indbyrdes opgør mellem holdene er endt uafgjort med West Ham i værtsrollen. Så tak for en indbringende 2017/18-sæson med ”Everton-eksperimentet” og på gensyn i august, når en ny sæson starter op med endnu et eksperiment.
 
Regnskab for ”Everton-eksperimentet”:
 
Indskud i denne runde: 10 kr.
Samlet indskud: 8.850 kr.
Samlet gevinst: 13.189 kr.
Profit: 4.339 kr.
Tilbagebetaling: 149 %
Søndag kl. 16.00
 
Crystal Palace – West Bromwich
Wilfried Zaha scorer
2,70 @ Unibet
 
West Bromwich rykkede ud af Premier League tirsdag aften uden selv at være i aktion, da Southampton slog Swansea med 1-0. Dermed er det slut efter otte år i den bedste række, og spørgsmålet er, hvordan The Baggies håndterer nedrykningen i en udekamp, som nu kun har kosmetisk værdi.
 
Det samme gælder for Crystal Palace, som allerede er i sikkerhed takket være en flot slutspurt med tre sejre i de seneste fem ubesejrede kampe. Her har Wilfried Zaha scoret fire mål, og den 25-årige offensivspiller vil givet gøre alt for at lægge flere scoringer til det, der har været hans mest målrige sæson hidtil.
 
Palace har scoret 11 mål i de sidste fire hjemmekampe, som blandt andet har talt modstandere som Liverpool og Manchester United, mens West Bromwich blot har holdt målet rent i 4 af 18 udekampe. Zaha var formidabel i den seneste hjemmekamp mod Leicester, og han ligner et stærkt bud på en målscorer for hjemmeholdet til odds 2,70.
 
Søndag kl. 16.00
Burnley – Bournemouth
2-2
17,00 @ bet365
 
Burnley har ikke mere at spille for i sæsonen, hvilket måske også var medvirkende til, at holdet tabte med hele 0-5 til Arsenal i sidste runde. Nu venter så modstand af en lidt anden kaliber i form af Bournemouth, som blot kan flytte sig et par pladser i tabellen, uden at der er fare for nedrykning eller mulighed for europæisk fodbold.
 
Det kan let give en kamp, hvor begge hold kan spille frigjort med flere mål til følge. Sådan har det generelt været i Premier League i sidste spillerunde, hvor 7 af 10 kampe er gået over 2,5 mål i de sidste par sæsoner.
 
Burnley har kun holdt målet rent i én af de sidste ni hjemmekampe, mens Bournemouth har scoret mål i 16 af de sidste 18 kampe. Samtidig er hele 5 af holdets 11 uafgjorte resultater sluttet med præcis 2-2, så vi tager et langskud og satser på et underholdende X som afslutningskamp på Turf Moor til odds 17,00.
 
Annonce