Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Spilforslag til Premier League: Tre alternative singler til 20. spillerunde

Af Emil Eire Frerk Olsen
29.12.2018 Kl. 11:49
Premier Leagues 20. spillerunde skal naturligvis ikke snydes for vores bud på rundens tre bedste singler.

Lørdag kl. 16:00 – Tottenham vs Wolverhampton – 'Kane scorer + Conor Coady får kort' – 8,07 @ Bet365

Tottenham er i forrygende form for tiden, hvor de har lavet 5,5 kasser per kamp i de seneste to runder.

Selvom hjemmeholdet højst sandsynligt ikke scorer hele seks gange, så kan der, på trods af Wolves' gode historik mod top seks-klubberne, stadig forventes mål.

Her er det sjældent, at mål ikke har forbindelse med navnet Harry Kane – især i december.

Sidste år scorede den målfarlige englænder otte i fem kampe, mens det indebar hele to hattrick.

I år har han 'kun' lavet fem i seks kampe, hvilket blot i en eller anden forstand taler mere for en Kane-scoring, da han statistisk set altid har en af sit års bedste måneder i december – han har altså noget at 'indhente'.

Tottenhams sprudlende offensiv præger også, at Wolves' Conor Coady hiver en billet med hjem.

Spurs har nemlig mange offensive spillere i form, mens især Lucas og Son kommer med stor fart. Det kommer til at gøre livet svært for Wolves-forsvaret, hvorfor man i mange tilfælde vil kunne ty til mere primitive metoder at stoppe sin modstander på.

Coady forventes at komme ud i de sværeste situationer. Forsvareren, der er en omskolet midtbanespiller, har hverken sine styrker i fart eller styrke og vil have svært ved at følge med Spurs fra sin plads i hjertet af Wolves' treback-kæde. Det kan betyde kort.

Samtidig er Coady den Wolves-spiller, der har fået næst flest kort i denne sæson med fire gule kort i sine 19 kampe.

Sjovt, involverende, højt og sandsynligt spil til otte gange igen.

Lørdag kl. 18:30 – Liverpool vs Arsenal – 3-1 – 11,00 @ Bet365

I rundens brag tager Premier Leagues' 1'er hjemme imod The Gunners. Dette ender i en overbevisende, men ikke videre ydmygende, hjemmesejr.

Først og fremmest lukker Liverpool sjældent mål ind, og en enkel inkasseret pind må antages som det højst forventelige. Den ene udebanescoring kan trods alt forventes, da Arsenal har deres klare force i offensiven og har folk som Aubameyang til at presse Alissons bur.

På den anden side er Arsenal stadig Arsenal. Som sædvanligt har de en masse skader i bagkæden, de er generelt for åbne defensivt og kan næsten aldrig holde et clean sheet. Dette kommer resultatet også til at være en afspejling af.

Liverpool er for harmoniske offensivt og har for mange formstærke spillere at byde ind med til ikke at nette mere end et par gange.

3-1 er ovenikøbet slet ikke et usædvanligt resultat ren statistisk. Liverpools næst seneste hjemmekamp mod Arsenal endte 3-1, deres seneste topkamp, mod United, endte 3-1, mens The Reds i alt har vundet 3-1 i to af de seneste fem PL-runder.

Et stærkt og sandsynligt odds til en underholdende kamp. På andre bettingsider er værdien helt nede på 8,50 gange igen, så det er bare med at få udnyttet denne gave, inden den også langsomt falder.

Søndag kl. 15:15 – Southampton – Manchester City – Uafgjort (-1) 4,00 @ Unibet

Dette spil går ud på, at Manchester City vinder med nøjagtigt et mål.

Southampton har set gode ud under Hasenhüttl men har stadig tabt to af fire kampe, mens City er inde i en uvant pointkrise, hvor der for alt i verden igen skal tre point på kontoen.

Southampton er langt fra favoritter, men deres to snævre nederlag og to sejre under Hasenhüttl indikerer alligevel, at det kan blive svært helt at uspille dem. 

City er også i en situation, hvor størrelsen af sejren eller er helt ligegyldig. De skal bare vinde.

Og med deres seneste udfordringer, mange tætte kampe og problemer med at holde nullet, støtter det kun tanken om, at City vinder med lige nøjagtig, hvad der skal til, før de derefter langsomt kan vende tilbage til et højere niveau.

Med et mere statistisk perspektiv på spillet, så har Southampton tabt tre af deres seneste fem nederlag med nøjagtig et mål, mens City har vundet to af deres seneste tre sejr med ét mål. Tilmed vandt de også med en enkel pind sidst de var på besøg på St. Mary's.

Dette er et lavere, men også et mere sandsynligt odds. Den kan ovenikøbet også sagtens bruges i en kombination med andre spil.

 

 

Annonce