Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Spilforslag til Premier League: Tre alternative singler til 19. spillerunde

Af Emil Eire Frerk Olsen
25.12.2018 Kl. 11:49
Så er det tid til den længe ventede Boxing Day, hvor PLBOLD.dk vanen tro er parat med forslag til rundens bedste singler.

Onsdag kl. 16:00 – Crystal Palace vs Cardiff – Crystal Palace (-2) – 5,90 @ Nordicbet

Opgøret på Selhurst Park byder på et møde mellem et hjemmehold i fornyet storform og et udehold med en usædvanlig dårlig udebane statistik.

Palace vandt 3-2 ude mod City i sidste runde i sæsonens hidtil største chokresultat og har nu fået vendt skuden med to sejre i streg samt sejre i deres to seneste hjemmekampe.

The Eagles har alle offensive kræfter skadesfri og er generelt et hold, der virkelig kan udfolde sig, når tingene kører, og det er lige, hvad det gør lige nu. Et eksempel på dette var, da de blandt andet slog Leicester hele 5-0 i slutningen af sidste sæson.

Cardiff er på den anden side ligaens dårligste hold på udebane, hvor de kun har hentet et enkelt point i otte kampe. Derudover har de blot scoret fem af deres 18 mål væk fra eget græs, mens de har inkasseret hele 18 mål.

Dette har blandt andet resulteret i to 4-1 nederlag til Chelsea og Liverpool, mens de senest tabte hele 1-5 til United, hvilket endda skete hjemme.

Lægger man deres udestatistik og tendens til store nederlag sammen med Crystal Palace' gode form og offensive evner til at score tre mål på The Etihad, så kan der snildt forventes en sikker hjemmesejr med et forholdsvist højt margin.

Små seks gange igen på, at Palace vinder med mindst tre kasser bør derfor antages som et rigtig stærkt bud til den altid underholdene Boxing Day.

Onsdag kl. 16:00 – Tottenham vs Bournemouth – 'Kane scorer 2 eller flere + u/4,5 mål' – 6,00 @ Bet365

Det giver normalvist ikke ret meget mening både at spille på flere målscorere og samtidig sætte en begræsning på for eksempel 'under 4,5 mål' – dog er der en mening med galskaben.

Ser man bort fra Tottenhams seneste kamp, så har, hverken Spurs eller Bournemouth, for vane at deltage i særlig målrige kampe i år.

Tottenham har ikke vundet hjemme i en kamp med over 4,5 mål, mens Bournemouth kun har deltaget i én kamp med over 4,5 mål ud af sæsonens hidtige 18. Dog har Bournemouth flere gange tabt 4-0, hvilket ville være et ideelt resultat for dette spil.

Harry Kane kom samtidig på tavlen med to kasser senest mod Everton og vil uden tvivl se dette som et afsæt til at kravle helt i top på topscorerlisten, hvor han vanligvis regerer.

Derudover er december normalt en måned, hvor Kane præsterer. Sidste år scorede han hele otte gange i fem kampe i ligaen, hvor han blandt andet lavede hattrick hjemme mod Southampton på selv samme Boxing Day.

Et videre målorgie kan statistisk ikke forventes, mens alle tendenser og forudsætninger taler for en Harry Kane i topform. Seks gange igen på dette er derfor både et forsvarligt og kvalificeret forsøg.

Onsdag kl. 18:30 – Brighton vs Arsenal – Uafgjort/Arsenal – 4,75 @ Unibet

Selvom Arsenal, sidst mod Burnley, brød forbandelsen med ikke at kunne føre ved pausen, så er der stadig noget vej, før dette odds kan dømmes uforudsigeligt.

The Gunners har nemlig spillet uafgjort til pausen i 12 af deres 18 kampe i denne sæson, og hvad der er mere usædvanligt er, at hele ti af deres 11 sejre er endt med remis til pausen.

Det vil samtidig sige, at The Gunners har gået hen og vundet ti af de 12 kampe, hvor opgøret har været lige ved pausen, hvilket ikke kan være tilfældigt.

Brighton er samtidig et rigtig fornuftigt hold på hjemmebane, men er trods alt alligevel løbet ind i et run uden point i deres seneste tre kampe. 

Derfor kan man godt forvente, at Brighton vil være i stand til delvist at følge med Arsenal men derefter tabe terræn senere i kampen, hvor Arsenal vil gøre, som de har gjort ti gange før i 18 kampe.

 

Annonce