Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Spilforslag til Premier League: Tre alternative singler til 17. spillerunde

Af Emil Eire Frerk Olsen
14.12.2018 Kl. 21:12
Sidste uge skete det nærmest ufattelige, da der ingen gevinst var på rundens tip. Dog er det endnu ikke hændt før, at der skulle gå to uger uden udbytte. Denne statistik vil PLBOLD.dk vedligeholde med 17. spillerundes tre alternative singler.

Lørdag kl. 16:00 – Crystal Palace vs Leicester – 'X + o/3,5 kort' – 7,35' @ Bet365

Lørdag tager trængte Crystal Palace hjemme mod de stabile ræve fra Leicester City.

Denne kamp ender først og fremmest uafgjort, da Leicester har en anelse mere kvalitet end værterne men samtidig har udebanefordelen imod sig.

Dette ses ofte have en udlignende effekt, hvor ingen af holdene lader til at kunne skabe et hul fra hinanden.

Begge hold kommer samtidig til kampen med et forholdsvis ens udgangspunkt efter et mere eller mindre forventet nederlag i sidste runde, mens et uafgjort resultat heller ikke forekommer ualmindeligt for nogle af holdene.

To af The Eagles' seneste syv kampe er nemlig endt i et remis, mens Leicester har en endnu tydeligere tendens med at spille X – tre af deres seneste fem kampe.

I forhold til kort har begge hold et gennemsnit på ca. to kort per kamp, mens deres interne kampe også er værd at se på i denne sammenhæng – i alt otte kort i deres seneste to møder.

Over syv gange igen må antages som værende temmelig højt på et særdeles sandsynligt resultat samt, at holdenes tendenser med hensyn til tildelte kort fortsætter.

Søndag kl. 14:30 – Southampton vs Arsenal – uafgjort/Arsenal – 5,50 @ Bet365

Dette odds er før blevet ramt på Arsenal og er muligvis dét forslag, der hidtil har krævet mindst forklaring.

Statistikken vedrørende Arsenals manglende evne til at føre ved pausen, i denne sæson, er nemlig blevet nærmest alle bekendt.

Ikke EN eneste gang har tabellens nummer fem formået at føre ved pausen, hvilket naturligvis også gælder for de ni kampe, som London-klubben har vundet.

Da Southampton, dog uden at vinde, ser ud til at være en anelse mere stabile i deres præstationer og generelt tabe mere snævert, kan der med god grund forventes, at Arsenal fortsætter denne mærkværdige tendens, hvor de vil vente til anden halvleg med at hente de tre point.

5,50 gange igen på dette er nærmest et tyveri.

Søndag kl. 14:30 – Liverpool – Manchester United – 1-0 – 8,50 @ Bet365

I rundens kamp har vi at gøre med en kamp, der af flere grunde kraftigt peger på en 1-0 sejr til hjemmeholdet.

Først og fremmest er Mourinho kendt for næsten altid at parkere bussen mod de store hold i ligaen, hvilket Uniteds nul mål ude mod Tottenham, Liverpool og Chelsea i sidste sæson gør belæg for.

Sidste års 2-3 kamp mod City var et usædvanligt tilfælde, mens Liverpool og Uniteds interne historik på Anfield i den grad også taler for en kamp med få mål.

I de sidste fire møder mellem rivalerne på Anfield er der nemlig kun blevet scoret i alt tre mål, hvor de seneste to kampe endda er endt 0-0.

På den anden side virker Liverpool simpelthen bare for gode til ikke at formå at score, mens de samtidig har vist sig langt mere stabile og generelt har vundet smallere men, i det store billede, mere sikkert.

Dette beviser Liverpools to seneste store kampe på hjemmebane, mod henholdsvis Everton og Napoli, i særdeleshed også, hvor de begge gang vandt snævert og med 1-0.

1-0 er et godt og meget sandsynligt bud på et resultat på søndagens topkamp, mens et odds på 8,50 igen heller ikke gør dette spil mindre interessant.

 

Annonce