Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Spilforslag til Premier League: Tre alternative singler til 16. spillerunde

Af Emil Eire Frerk Olsen
07.12.2018 Kl. 15:16
"Fraser scorer + Bournemouth vinder" i midtugen sikrede gevinst for hele tredje runde i streg. Denne uge weekend er vi fast besluttet på at fortsætte stimen - her er PLBOLD.dk's bud på tre alternative singler til 16. spillerunde:

Lørdag kl 16:00 – Cardiff – Southampton – "o/2,5 mål + Arter får kort" – 6,05 @ Betfair

Dette spil er ikke nødvendigvis en af de højeste vi har foreslået, men ikke desto mindre er den meget sandsynlig.

I en af lørdagens 16-kampe spilles nemlig en sand sekspoints kamp i den nederste halvdel af tabellen, hvor nerver formentlig vil sidde på det yderste af tøjet.

Dette kan føre til nervøse fejl i defensiven og nødvendige nødbremser, men der findes også statistisk belæg for dette forslag.

Selvom begge hold startede sæsonen ud med flere målfattige kampe, så lader det til, at begge hold har løsnet sig en anelse i bagerste geled, mens evnen til at få sendt bolden i kassen er forbedret.

23 mål er der kommet i Cardiffs seneste syv kampe, hvor der i Southamptons seneste fem kampe har været hele 20 mål.

Med disse tal og kampens vigtighed i mente vil der kunne forventes en del mål, så snart den første scoring falder, og der derfor løsnes op.

En kortregn vil også være sandsynlig, da hver en nødbremsning mod kampens slutning kan være kampafgørende samtidig med, at begge holds seneste opgør også har været garant for kort – 20 i Cardiffs og 23 i Southamptons seneste fem kampe.

Med en forventning om kort, hvem er så et bedre valg end Cardiffs midtbane-terrier Harry Arter?

Arter er kendt for sit frygtløse duelspil og mange begåede frispark, hvorfor chancen dermed er stor for, at han via mindst én nødbremsning eller en hård tackling fanger sig en gul billet. 

Fem gule kort i 12 optrædener er ireren god for denne sæson.

Lørdag kl 16:00 – West Ham – Crystal Palace – 3-0 – 23,00 @ Bet365

Velkommen til rundens bombe, der med første øjekast godt kan virke en smule overihærdig. 

Der er dog både holdepunkt og mening med vanviddet.

West Ham er lige nu i flyvende form, og hvis der er noget The Hammers har en tendens med, så er det at være rigtig gode, når det går godt og rigtig dårlige, når det går skidt.

Lige nu er de gode.

I West Hams seneste to kampe har de nemlig vundet 3-0 og 3-1, hvor de i den seneste kamp mod Cardiff var et kluntet mål i det 95. minut fra igen at vinde 3-0.

Samtidig er der en lidt vild tendens med West Ham på hjemmebane. I deres seneste syv sejre på eget græs har de nemlig vundet med mere end et mål, hvilket er ualmindeligt for en midterklub som West Ham.

Vi skal ovenikøbet også kun tilbage til januar 2017 for at finde deres seneste 3-0 sejr mod Palace på hjemmebane.

Crystal Palace har samtidig ikke være gode i år med udelukkende Zaha og af og til Towsend som eneste offensive trussel. 

Senest tabte de 3-1 til Brighton, der i over en time kun spillede med 10 mand. Havde det ikke været for et tilfældigt straffespark i slutminutterne havde denne kamp tilmed også endt 3-0.

Dette virker som en rigtig god mulighed for at ramme den helt store gevinst – og så blot på én kamp!

Lørdag kl. 18:30 – Chelsea – Manchester City – 'uafgjort + u/5 kort' – 6,95 @ Bet365

I rundens kamp skal Chelsea med al deres magt forsøge at byde Manchester City op til dans og dermed for alvor øge spændingen i toppen af tabellen.

Dette er heller ikke umuligt at tro, at de kan. Chelsea har først og fremmest hjemmebanefordelen og vil formentlig komme på banen med en stor vilje.

Tingene har ikke kørt for hjemmeholdet på det seneste, men det ses på den anden side også ofte, at hold får trukket sig op til de store kampe. Her har man muligheden for at slette de foregående ugers nedgang med en enkel præstation.

Se selv på sidste rundes forslag, der gik ud på, at Wolves på trods af deres dårlige form ville rejse sig på hjemmebane i en stor kamp og få point mod Chelsea. Her gik de endda ud og vandt.

Dette forventes Chelsea næppe at gøre i denne kamp, da City simpelthen er for gode, men så uovervindelige er de altså heller ikke.

I de seneste to runder har The Citizens vundet knebent mod Watford og Bournemouth, mens de af to omgange i Champions League har vist mangler mod Lyon.

Lørdagens kamp danner samtidig en parallel til Citys udekamp mod Liverpool i denne sæson, der også endte uafgjort. Her var de favoritter men vandt ikke, da de stadig mødte et godt hold med en god træner og havde hjemmefordelen imod sig.

Ser man bort fra december 2016, så har klubberne som regel ingen reelle rivaliserende nerver i klemme, der almindeligvis ellers resulterer i en del kort.

Ud over det har holdenes trænere et trykt forhold, og der ligger generelt intet grundlag for interne spændinger før lørdagens topbrag.

Blot fem kort er også kun blevet uddelt i holdenes seneste tre møder. City lægger ovenikøbet sidst i tabellen over tildelte kort, mens Chelsea lægger nummer 15.

Et både inddragende og sandsynligt odds til en neutral, hvor man for dette endda kan få pengene hele syv gange igen.

 

Annonce