Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Spilforslag til Premier League: Tre alternative singler til 14. spillerunde

Af Emil Eire Frerk Olsen
30.11.2018 Kl. 17:22
PLBOLD følger op på sidste uges kæmpe succes, hvor der var gevinst på to ud af tre - henholdsvis 6 og 7 gange igen. Vi håber på samme triumf med denne uges alternative spilforslag til Premier Leagues 14. spillerunde.

Lørdag kl. 16:00 – Newcastle vs West Ham – 'Newcastle sejr + Rondon scorer + u/5 kort' – 7,00 @ Bet365

Newcastle er i forrygende form, når de lørdag hjemme tager imod formsvage West Ham på St. James' Park.

Tre sejre i streg har The Magpies tilkæmpet sig, mens især spillet har været stærkt forbedret. Omvendt har West Ham kun fået sølle fem point i deres seneste seks kampe, hvor de senest blev udspillet i et 0-4 nederlag hjemme mod City i sidste uge.

Ud over de formmæssige modsætninger i Newcastles favør, så er holdenes interne historik også interessant at se på.

Newcastle har nemlig vundet hele fire af deres seneste fem møder med The Hammers, hvor tre af dem oven i købet var på hjemmebane.

I forhold til målscorere, er Rondon sikker mand på 9'er positionen, efter han i Newcastle seneste hjemmekamp scorede to gange i en 2-1 sejr mod Bournemouth.

Det offensive spil cirkulerer generelt meget omkring Rondon med mange indlæg til følge, så skulle Newcastle vinde, er Rondon en særdeles sandsynlig sidste mand på bolden.

Som før ramt, er der generelt usædvanlig få kort i Newcastles kampe, og derfor er fem eller flere kort i denne kamp nærmest statistisk utænkeligt.

Lørdag kl. 18:30 – Southampton vs Manchester United – Resultat 1-2 – 9,00 @ Bet365

I lørdagens aftenkamp tørner to hold sammen, der har svært ved at få tingene til at køre. Hjemmeholdet har særligt kæmpet med at få de nødvendige point, mens Uniteds spil i lang tid har set disharmonisk ud.

Blot med det taget i betragtning, er det svært at forestille sig, at nogle af holdene vil skille sig betydeligt ud og tage fra kampen med en storsejr.

Ser man på Uniteds statistikker i denne sæson, har deres kampe generelt været meget tætte.

I kun fem af deres 19 kampe i alle turneringer, har et hold formået at skille sig ud med flere end et mål, mens syv af deres ni sejre har været med præcist et ekstra mål.

I ligaen har Mourinhos mandskab tilmed vundet hele fire af deres seks sejre 2-1, hvilket alene danner et stærkt belæg for et tilsvarende resultat.

9,00 gange igen på dette er simpelthen for højt og er bestemt et forsøg værd.

Søndag kl. 17:15 – Liverpool vs Everton – 'Liverpool vinder med 1 + o/4 kort – 6,05 @ Bet365

Der forventes et tæt og spændende opgør, når Merseyside-derbyet søndag sparkes i gang.

Her skal Liverpool forsøge at overkomme de seneste ugers europæiske skuffelser, mens Everton med al deres magt vil forsøge at fortsætte deres fine form.

Liverpool er dog stadig klare favoritter, da de på papiret simpelthen er bedre, mens holdenes interne historik i allerhøjeste grad taler dets eget sprog.

Evertons seneste sejr på Anfield var nemlig helt tilbage i 1999, mens Liverpool på eget græs har vundet seks af de seneste ti møder med deres blåfarvede ærkerivaler.

Dog har hjemmeholdets spil gradvist dalet denne sæson, mens Everton omvendt gradvist er blomstret op, så en ren opvisning fra hjemmeholdet kan næppe forventes.

Liverpool er trods alt stadig store favoritter, og derfor er en et-måls sejr som udgangspunkt et rigtig sandsynligt kompromis.

I forhold til kort, så er det jo en derby-kamp, vi har med at gøre, mens opgørets turneringsmæssige betydning er enorm. Derfor kan vi godt vente en opildnet affære, hvor fem billetter eller flere nærmest bør forventes.

6 gange igen på et yderst sandsynligt vindermargin, og at derby-spændingerne rammer grønsværen, er bestemt ikke et spildt forsøg.

 

Annonce