Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Spilforslag til Premier League: Tre alternative singler til 11. spillerunde

Af Emil Eire Frerk Olsen
02.11.2018 Kl. 17:59
PLBOLD bygger videre på sidste uges succes, hvor vi ramte "Under 2 kort og mål" i Southampton-Newcastle kampen til et odds 12,65 igen. Her er vores bud på denne uges alternative singler:

Lørdag kl. 16:00 – Everton – Brighton – 2-0 – 7,50 @ Bet365

Hjemmestærke Everton tager lørdag imod nyligt formstærke Brighton, og her ender det med en hjemmesejr trods sidstnævntes seneste sejrstime.

Brighton kan ikke blive ved at vinde, og så er de som regel også bemærkelsesværdigt dårligere ude end hjemme, hvor de ofte heller ikke scorer. Everton kan omvendt sit kram på Goodison og er pt. ivrige for at revancere sidste uges snævre nederlag til Manchester United.

Som belæg til påstand så tabte Brighton sidste sæson 16 kampe, hvor hele 12 af nederlagene var på udebane, mens også 12 af dem var med rent og hele 11 af dem endte 2-0.

I år har fire af deres fem nederlag igen været med rent, mens to af dem blev 2-0. Begge 2-0 nederlag var endda også på udebane, hvor de også samlet kun har hentet fire point ud af 15 mulige i denne sæson.

Everton har omvendt været stabile hjemme med ti point i deres første fem kampe. Ud af de tre sejre, som de har hentet hjemme, har to af dem været med rent og en enkel, senest mod Palace, endte endda også med cifrene 2-0. 

Lørdag kl. 16 – Newcastle – Watford – Begge hold scorer ikke + u/2 kort – 10,0 @ Bet365

Dette odds kan laves på Bet365 under ”Byg-selv væddemål” funktionen og hos alle andre spiludbydere med denne funktion.

Vi fortsætter, hvor vi slap med tips på Newcastle og prøver en meget lignende kombination – Samme antal kort men med "begge hold scorer ikke" istedet for "under 2 mål". Dette er af risiko for, at formstærke Watford vinder stort, eller at Newcastle fanger sig på deres hjemmebane, og den så får fuld skrue for hjemmeholdet. Dette skete eksempelvis sidste sæson, hvor de efter en dårlig start pludselig vandt 3-0 hjemme mod West ham.

I ligaen ligger Newcastle både nummer 19 i forhold til point men også i forhold til mål i deres kampe – 2,0 i gennemsnit. Og selvom Watford har et noget højere gennemsnit (2,8), så har begge hold ikke scoret i halvdelen af deres kampe, og det er det samme antal, som i Newcastles kampe.

Hvis dette ikke er nok begrundelse, så er det i den grad også værd at tage et kig på de seneste runders tendenser: For i de sidste hele fire runder, er det ikke sket, at begge hold har scoret i Watfords kampe, mens det samme gælder for fire af Newcastles seneste fem.

I forhold til kort, har der kun været uddelt 11 kort til Newcastle i ti kampe. Newcastle spiller med en defensiv tilgang, hvor struktur og zoneopdækning prioriteres langt højere end nærkampe og hårdt spil. Dette har resulteret i et usædvanligt lavt gennemsnit af faldne kort, og denne tendens forventer vi fortsætter, ligesom den også gjorde det sidste uge, hvor det resulterede i gevinst. 

Så er du villig til at oddse på en PL-kamp, der ikke nødvendigvis er rundens mest spændende, men til gengæld byder på nogle tydelige tendenser og et meget højt odds, så er dette odds noget nær det perfekte.

Lørdag kl. 18:30 – Arsenal – Liverpool – Aubameyang + Mane scorer – 6,0 @ Bet365

Dette odds kan laves på Bet365 under ”Byg-selv væddemål” funktionen og hos alle andre spiludbydere med denne funktion.

Mødet mellem Arsenal og Liverpool ender som regel i en meget underholdende affære, og det kan vi nok også forvente i lørdagens 18:30-kamp.

Først og fremmest har de seneste fem møder mellem Arsenal og Liverpool endt i nogle ekstraordinært målrige kampe med cifrene 3-3, 4-0, 3-1, 3-4 og 3-3. Lægger man disse tendenser sammen med især Arsenals defensive skader, så skabes der ligesom en platform til at ramme nogle målscorere. 

Mane har været med i fire kampe mod Arsenal og har scoret en enkel gang i tre af kampene. Ud over dette, er både Mane og i særdeleshed også Aubameyang, i målform på det seneste. Så sent som i den seneste runde lavede Mane to kasser. Aubameyang lavede "kun" et enkelt mål, men til gengæld har han lavet i alt fem i sine sidste tre kampe.

Så vil man tilføje lidt ekstra spænding til den i forvejen nervepirrende topkamp, så er en scoring til henholdsvis Mane og Aubameyang det bedste bud. Og så er det også bare altid rigtig sjovt og befriende at kunne sidde og håbe på mål gennem hele kampen – især hvis man er neutral.

 

Annonce