AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2018 11:08
Spilforslag til Premier League: Rygstød til Palace

Everton-eksperimentet sætter rekord og er blandt de udvalgte forslag til weekendens spillerunde.


Lørdag kl. 13.30 - Crystal Palace - Liverpool - 1 (AHC +1,5) - 1,70 @ NordicBet

Liverpool kommer til at kæmpe hårdt for pointene i lørdagens tidlige kamp på Selhurst Park. Her tabte Roy Hodgson i sin debutkamp til Southampton, men siden har kun Arsenal, Tottenham og Manchester United formået at besejre Palace i egen hule.

Både Spurs og United vandt takket være scoringer i kampens døende minutter, og det er værd at notere sig, at samtlige fire nederlag på hjemmebane under Hodgson har været på præcis et mål.
Liverpool nedlagde Watford med 5-0 før landskampspausen, og det skal rimeligvis siges, at The Reds dermed har vundet seks af otte udesejre med mere end ét mål i denne sæson.

Det er dog værd at tage med i betragtningen, at Liverpool får hele 16 seniorspillere tilbage fra landskampe over hele verden til denne kamp, hvilket selvsagt efterlader en del spørgsmålstegn i forhold til truppens fysiske forfatning. Og det virker ikke sandsynligt, at manager Jürgen Klopp vil tage chancer i denne kamp med tanke på, Manchester City venter i Champions League onsdag.

Samtidig boostes Palace af at have Wilfried Zaha tilbage i startopstillingen efter en lang skadesperiode. Det skete første gang i udekampen mod Huddersfield, som blev vundet med 2-0 før pausen. Palace står derfor med 7-9-5 i 21 kampe med Zaha på banen fra start, mens samtlige af de 10 øvrige kampe uden den 25-årige offensivspiller er endt med nederlag.

Liverpool kan køre alle hold over på en god dag, men både Newcastle og Swansea har tidligere i denne sæson vist, hvordan det er muligt at lukke holdet ned. Jürgen Klopp vil uden tvivl jagte Manchester United og andenpladsen her, men tyskeren har også en Champions League-kamp at forberede sig på.

Imens er dagsordenen for Roy Hodgson i Crystal Palace mere simpel: det handler om overlevelse, og så er odds 1,70 på, at Palace enten tager point fra Liverpool eller nøjes med endnu et snævert nederlag godkendt.

Lørdag kl. 16.00
Brighton - Leicester
Begge hold scorer
1,95 @ bet365

Formstærke Brighton tager imod et Leicester-hold, som er tæt på at forlade 2017/18-sæsonen uden udbytte efter nederlaget i FA Cup-kvartfinalen til Chelsea før landskampspausen.

Brighton står med 6-6-3 på hjemmebanen i Falmer, hvor kun Manchester City, Liverpool og Chelsea har formået at vinde i denne sæson. Til gengæld har The Seagulls ikke holdt målet rent i en hjemmekamp siden 1-0-sejren over Watford før jul, mens holdet selv har scoret i fem af seks kampe på eget græs i samme periode.

Også Leicester fremstår træfsikre. Holdet har scoret mindst et mål i 25 af sæsonens 30 kampe, og ser vi alene på udekampene har Leicester scoret mål i 10 af de 11 seneste. The Foxes har samtidig blot holdt målet rent i 1 af de 11 seneste udekampe, så odds 1,95 virker som en generøs betaling for, begge hold kommer på tavlen lørdag eftermiddag.

Lørdag kl. 18.30
Everton - Manchester City
X
5,30 @ NordicBet

Everton-eksperimentet er tilbage efter en weekend med fokus på landskampe, og vi fortsætter, hvor vi slap, i forsøget på at vende minus til plus.

Efter syv gevinstløse kampe i træk er indsatsen oppe på rekordhøje 1.280 kroner, hvilket også vil sige, at en gevinst i lørdagens kamp sikrer hele sæsonen et gedigent overskud, uanset hvad der måtte ske i de sidste seks spillerunder.

Kort om kampen: City er naturligvis store favoritter, men efter sejre i sæsonens første 10 hjemmekampe, står Guardiolas drenge med 2-2-1 på udebane fra årsskiftet og frem.

Everton har derimod kun tabt én af de sidste 10 hjemmekampe, og da holdene mødtes i starten af sæsonen i august, fik The Toffees faktisk 1-1 på Etihad.

Det virker derfor ikke helt umuligt, at Everton-eksperimentet vender bøtten i lørdagens sene kamp, som altså kan sikre hele sæsonens overskud med et uafgjort resultat.

Regnskab for ”Everton-eksperimentet”:

  • Indskud i denne runde: 1.280 kr.
  • Samlet indskud: 3.650 kr.
  • Samlet gevinst: 2.268 kr.
  • Profit: -1.382 kr.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE