Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Spilforslag til Premier League: Lørdags-lir

Af Redaktionen
16.08.2018 Kl. 20:12
Vi er klar med tre kampe til lørdagens program fra Premier League.
Lørdag kl. 13.30 – Cardiff – Newcastle – X – 3,15 @ NordicBet
 
Cardiff rørte sjældent bolden og kom blot frem til et enkelt skud inden for målrammen i 0-2-nederlaget til Bournemouth i Premier Leagues premiererunde. Waliserne gjorde dermed ikke noget for at modsige skeptikernes påstande om, at de er det svageste og mindst målfarlige af de tre oprykkede hold.
 
Også Newcastle kom resultatmæssigt skidt fra land med et 1-2 hjemme imod Tottenham. Bag nederlaget gemte sig dog en hæderlig indsats fra The Magpies, som ellers har haft nok at se til med den ene negative mediehistorie efter den anden i optakten til sæsonen.
 
Newcastle er ikke et hold, der går ud og skaber en kamp på udebane. Cardiff kan derfor blive presset til at gøre det på eget græs, hvor holdet var stærke med 16-4-3 i sidste sæson. Det var dog på næstbedste niveau. Og efter nederlag i første kamp vil begge hold ganske givet være tilfreds med uafgjort, som ligner udfaldet med mest værdi til odds 3,15 i en formodet målfattig og tæt affære.
 
Lørdag kl. 16.00 – Everton – Southampton – X – 3,45 @ NordicBet
 
Everton-eksperimentet kom godt fra land i den nye sæson takket være The Toffees’ 2-2-resultat ude imod oprykkerne fra Wolverhampton. Nu gælder det så en hjemmekamp mod Southampton, som ikke imponerede i 0-0-premierekampen mod Burnley.
 
Southampton spillede otte kampe uafgjort på udebane (3-8-8) i sidste sæson, hvor fem af de sidste 11 kampe på fremmede baner endte med en pointdeling. Samme udfald har to af de tre seneste opgør mellem holdene haft på Goodison Park.
 
Everton er favoritter i kraft af hjemmebanen, men tro mod eksperimentet sættes pengene på X’et til odds 3,45 hos Nordicbet, mens indsatsen holdes på startbeløbet i form af 10 kr.
 
Regnskab for ”Everton-eksperimentet”:
 
Indskud i denne runde: 10 kr.
Samlet indskud: 20 kr.
Samlet gevinst: 33,50 kr.
Profit: 13,50 kr.
Tilbagebetaling: 167,50 %
 
Lørdag kl. 16.00 – West Ham – Bournemouth – 1 – 2,19 @ NordicBet
 
West Ham fik ikke et ben til jorden imod velspillede Liverpool, som vandt premierekampen på Anfield med 4-0. Nu gælder det så den første kamp på eget græs under Manuel Pellegrini, som kan forvente et helt andet niveau af modstand i Bournemouth.
 
For selv om The Cherries er et forholdsvis velspillende hold, så har Eddie Howes drenge svært ved at lukke af bagtil. Bournemouth præsterede kun seks clean sheets i 38 kampe sidste sæson, og selv om Cardiff ikke kom på tavlen i premiererunden, så fremtvang oprykkerne dog ti afslutninger i en kamp, hvor hjemmeholdet ellers sad på bolden.
 
Bournemouth vandt bare én af ni udekampe mod de øvrige hold fra den nederste halvdel i sidste sæson. Til sammenligning stod West Ham med 5-3-1 i hjemmekampene mod holdene fra den tunge ende af tabellen. Læg dertil at West Ham har handlet fornuftigt ind i sommerpausen, mens klubben har fået en stærk manager i Manuel Pellegrini – og odds 2,19 ser fornuftigt ud for en hjemmesejr på London Stadium, hvor West Ham i øvrigt træner dagen før kampen for at føle sig endnu bedre hjemme.
Annonce