Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Spilforslag til Premier League: Ingen over Ings

Af Redaktionen
21.12.2018 Kl. 14:56
Optimismen er - sammen med topscorer Danny Ings - tilbage hos Southampton.

Lørdag kl. 16.00 – Newcastle – Fulham – Under 2,5 mål – 1,90 @ bet365

Managerskiftet fra Slaviša Jokanović til Claudio Ranieri har endnu ikke været den store succes i Fulham. Italieneren vandt ganske vist sin debut med 3-2, men siden er det blot blevet til et enkelt point og to scoringer i fire kampe, så Fulham fortsat er at finde på rækkens sidsteplads.
 
Her lå Newcastle efter 9. spillerunde, men fire sejre, en enkelt uafgjort og to nederlag i de sidste syv kampe har løftet The Magpies i umiddelbar sikkerhedsafstand af nedrykningsstregen. Det ændrer ikke på hverken forventningen til eller kravet om en sejr her, men til odds omkring 2,00 finder jeg ingen værdi i spil på hjemmeholdet.
 
Newcastle har nemlig svært ved at skabe chancer, og kun to hold har haft færre skud på mål i denne sæson end The Magpies. De sort/hvide kreerer i gennemsnit blot muligheder til ét mål per kamp, mens udesvage Fulham (der er gået målløse fra fem af de sidste syv udekampe) ikke rejser mod nord med ambitioner om at underholde.
 
Begge hold spiller flest kampe over linjen på 2,5 mål henholdsvis hjemme (Newacstle) og ude (Southampton), men med forventning om en både nervebetonet og målfattig kamp på St. James’ Park, finder jeg værdi i at trodse statistikkerne ved at spille på under 2,5 mål til odds 1,90.
 
Lørdag kl. 16.00
Huddersfield – Southampton
Danny Ings scorer
3,00 @ bet365
 
Optimismen er tilbage hos Southampton, selv om spillerne i sidste uge måtte se den planlagte fridag inddraget. Ralph Hasenhüttl kræver nemlig fysisk og mental topform fra sine spillere, som kunne se den nye managers idéer give pote i 3-2-sejren over Arsenal.
 
Her var Danny Ings tilbage for første gang i mere end en måned, og det fejrede topscoreren med en formidabel indsats, som blev kronet med to scoringer. Sæsontotalen lyder dermed på seks mål i 12 kampe, og det er ikke umuligt at forbedre i lørdagens udekamp mod Huddersfield.
 
Zanka & Co. har nemlig blot to gange i denne sæson holdt målet rent hjemme på The John Smith's Stadium, mens Southampton – trods sæsonens overordnede tristesse – er kommet på tavlen i tre af de sidste fire udekampe. I en forventet jævnbyrdig sætter jeg derfor pengene på topscorer og straffesparksskytte Ings til udmærkede odds 3,00.
 
Søndag kl. 17.00
Everton – Tottenham
X
3,50 @ NordicBet
 
Everton-eksperimentet kommer på lidt af en opgave, når pengene sættes på et X i Evertons hjemmekamp mod Tottenham. Gæsterne er nemlig oppe på utrolige 21 ligakampe i træk uden et uafgjort resultat, hvilket tjener som en god påmindelse om at sætte en økonomisk bagkant for nærværende satsning.
 
Everton har spillet de to seneste kampe uafgjort, og hvis hatten skal hænges på en positiv krog, kunne det være, at tre af de sidste seks kampe mellem disse hold i Premier League er endt uden vinder. Pengene bliver satset uanset, og efter Manchester Citys 3-1-sejr i sidste runde, er indsatsen oppe på 20 kroner.
 
Regnskab for ”Everton-eksperimentet”:
• Indskud i denne runde: 20 kr.
• Indskud: 2.710 kr.
• Gevinst: 7.002 kr.
• Profit: 4.292 kr.
• Tilbagebetaling: 158 %
Annonce