Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Spilforslag til Premier League: Fire alternative singler til lørdagens kampe

Af Redaktionen
20.10.2018 Kl. 10:05
Her følger fire alternative spilforslag til lørdagens kampe.

Newcastle – Brighton – 1-0 – 6,75 @ Unibet

Så er der dømt bundbrag på St. James’ Park! Newcastle er endnu uden sejr, og denne hjemmekamp mod Brighton må siges at være en af de bedste muligheder for at få de første tre point på kontoen, hvor et top motiveret Newcastle-hold forventes at møde op.

Med Benitez ved roret ved vi, at de vil ligge en struktureret og kompakt taktik for dagen, hvor et clean sheet har høj prioritet. Og sammenligner man Newcastle elendige to point i otte kampe med antal af inkasserede mål, så har de faktisk stået forholdsvis stabilt defensivt – med kun 1,6 mål inkasseret per kamp i denne sæson. 

I forhold til at vinde kampen, så har Newcastle først og fremmest hjemmebanefordelen, hvor 52.000 passionerede geordies vil gøre alt i deres magt for at råbe, skrige og synge deres hold til tre point. Derudover er kampen det ypperste must-win for Newcastle, som vil gøre alt de overhovedet kan for endelig at hente alle tre point. 

Sidste år vandt Newcastle tolv kampe i ligaen. Otte ud af tolv var med rent bur, mens fem af dem blev 1-0. Brighton tabte omvendt 16 kampe, hvor 12 af nederlagene var med rent. Selvom 11 af dem, yderst usædvanligt, alle endte 2-0, så må man også kigge en gang på Newcastles offensiv. De har kun scoret over et mål én gang, så det er tvivlsomt, hvor meget de vil formå at presse Matthew Ryans mål.

West Ham – Tottenham Hotspur – Kane første målscorer/over 3,5 mål – 9,50 @ Bet365

Dette odds kan laves på Bet365 under ”Byg-selv væddemål” funktionen og hos alle andre spiludbydere med denne funktion.

Når West Ham og Tottenham mødes, plejer det at resultere i mål. West Ham har haft succes med deres nye 4-3-3 system og har på det seneste haft succes med både mål og point, hvis man lige ser bort fra sidste rundes udekamp mod Brighton.

Tottenham har på ny både Christian Eriksen og Mousa Dembélé med, og har generelt spillet kampe med en del mål i denne sæson- især kampe, hvor begge hold har scoret.

Begge hold har henholdsvis et gennemsnit på 2,6 og 2,8 mål per kamp. Men hvad der er mere værd at se på er, at der har været over 3,5 mål i halvdelen af West Hams kampe indtil videre, mens begge hold har scoret i fem ud af Spurs’ otte kamp, samt i deres Carabao Cup kamp og begge Champions League-kampe. Lægger man det sammen med de 28 mål, der har været i holdenes seneste 8 møder (inkl. en Carabao Cup-kamp), så har vi pludselig en kamp, hvor der bør forventes mål.

Ud over dette er Kane et godt skridt forbi sin augustmåned og virker klar og skarp. Alt andet end et odds på ham som første målscorer ville nærmest være uforsvarligt. Kane har i alt scoret syv mål i otte kampe mod West Ham, hvor han i to af de otte kampe også var kampens første målscorer. I ligaen er han endda på en delt førsteplads på listen over ’første målscorere’ (3).

Chelsea – Manchester United – Eden Hazard scorer 2 eller flere – 8,0 @Betfair

Chelsea mod Manchester United. Velspillende, boldbesiddende og sprudlende fodbold mod et kriseramt og selvtillidsforladt United-hold. Formstærke Hazard mod et ustruktureret United forsvar. Chelsea vil med stor sandsynlighed finde vej bag De Geas mål op til flere gange, og lige nu er det primært Hazard, der agerer vejviser. Han har scoret syv mål i sine seneste seks startere i Premier League og vil være topmotiveret til at fortsætte sin stime og arbejde videre på, hvad der kan blive hans bedste sæson nogensinde for The Blues.

Det er heller ikke uvant for Hazard at score flere gange i samme kamp. Selvom han ’kun’ scorede tolv mål sidste sæson, formåede han alligevel at score dobbelt i én kamp hele fire gange. Han gjorde det også både i Chapions League og for landsholdet, og han har også allerede lavet et hattrick i år. Et godt skud til odds 8.

Wolverhampton – Watford – 2-0 – 8,50 @ Bet365

De brandvarme ulve har ikke set sig tilbage siden deres ankomst i ligaen, hvor de senest har vundet fire af deres seneste fem kampe. Watford er omvendt fuldstændig røget ud af den fine form, som holdet var i i starten af sæsonen.

Fælles for Wolverhamptons fire sejre er, at de alle har endt med rent bur – tre gange 1-0 og en enkel 2-0, samt en til 2-0’er i pokalen. De har til gengæld ikke scoret over 2,5 mål i en eneste kamp i den indeværende sæson. Begge hold har ovenikøbet ikke scoret i syv ud af Wolverhamptons seneste otte kampe – senest var i præmieren mod Everton. Watford har spillet to kampe kampe i streg nu, hvor de har tabt med rent – 0-2 og 0-4.

Så selvom Wolves er flyvende og Watford er pressede, så er det usandsynligt, at sejren når at blive større end 2-0, mens Wolverhampton-træner Nuno Santos stærke organisering og Watfords ineffektivitet til gengæld bør sikre, at Wolves holder nullet.

 
Annonce