Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Spilforslag til Champions League: Engelske tophold sikrer gevinst

Af Redaktionen
23.10.2018 Kl. 22:32
Så er vi klar med et par spilforslag til onsdagens kampe i Champions League, hvor både Liverpool og Tottenham skal i aktion.

18:55 – PSV – Tottenham – Tottenham vinder kampen – Odds 2,15 @Nordicbet

Tottenham er PISKET til en sejr, når de på udebane møder PSV. Pochettinos tropper har tabt de to første kampe i gruppespillet og skal man have en chance mod FC Barcelonas og Inter i kampen om avancement, så skal kampen vindes. 

PSV har også tabt begge deres første kamp og der er dermed tale om en bundgyser af de store. Vi har en fornemmelse af, at Spurs kan vinde kampen snævert med god hjælp fra Harry Kanes fod. De er bare et stærkere hold end PSV på alle positioner og derfor bør de vinde kampen i Eindhoven. 

Spurs er i god form og har således vundet de sidste tre udekampe i Premier League.

Let bliver det dog ikke. Nederlaget til Inter er PSV's eneste på hjemmebane i 2018. I aften kommer det andet – efter vores vurdering – når Spurs er gæster. 

21:00 – Liverpool – Røde Stjerne Beograd – Liverpool vinder med mindst tre mål (-2) – Odds 1,56 @Betsafe

Denne kamp kræver ikke den store forklaring. En europæisk aften på Anfield er bare altid motiverende for The Reds og lige det modsatte for Røde Stjerne, der nok mest af alt frygter opgøret.

Beograd-klubben tabte med knusende 6-1 i Paris, da de gæstede PSG. Et hold, som Liverpool slog 3-2 hjemme på Anfield. Do the math! 

Røde Stjerne spillede 0-0 med Napoli på hjemmebane, men er bare et helt andet hold på udebane i Europa. Netop Napoli er faktisk også grunden til, vi tror, Liverpool smadrer gæsterne i aften – i hvert fald inddirekte.

Liverpool tabte senest med 1-0 i Italien og derfor skal Klopps tropper vinde, hvis de fortsat skal være i nogenlunde kontrol på gruppens første – eller andenplads. De kommer til at stille stærkt op og tager ingen chancer i aftenens kamp.

Liverpool har scoret mindst tre mål i fem af de seneste 10 kampe hjemme på Anfield i alle turneringer og det tror vi sker igen i aften. En storsejr til hjemmeholdet på mindst tre overskydende kasser. 

 
 
Annonce