Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Spilforslag til alle lørdagens Premier League-kampe

Af Mathias Stage
28.04.2017 Kl. 16:43
Der er lagt op til målfest, når West Bromwich tager imod de forsvarende mestre fra Leicester City. Her får du fem spilforslag til lørdagens Premier League-kampe.

Lørdag kl. 16.00 – Sunderland – Bournemouth – Under 2,5 mål – 2,08 @ bet365

Der er blevet scoret mere end to mål i 2/3 af Sunderlands hjemmekampe og i 2/3 af Bournemouths udekampe. Så hvorfor dog spille på det modsatte, når de to hold mødes?

Svaret skal findes i de to holds evne til at henholdsvis at score mål og holde buret rent.

Sagen er nemlig den, at Sunderlands hjemmekampe ofte er målrige, fordi holdet lukker mange mål ind. 1,82 mål pr. hjemmekamp for at være helt præcis. Samme princip gælder for Bournemouth, som lukker 2,18 mål ind pr. udekamp. Til gengæld scorer Sunderland kun selv 0,94 mål pr. hjemmekamp, mens Bournemouth scorer 1,06 mål pr. udekampe.

Med andre ord: når de to holds kampe så ofte er målrige, skyldes det snarere en ringe defensiv end en stærk offensiv.

Tendensen ses også ved, at Sunderland slet ikke har scoret i 41 procent af denne sæsons hjemmekampe, mens Bournemouth er gået målløse fra 35 procent af holdets kampe på fremmed græs.

Det virker altså langt mere åbent end først antaget, om kampen kommet til at indeholde under eller over 2,5 mål, og så er det selvfølgelig det høje odds på en forholdsvis målfattig kamp, der frister.

Lørdag kl. 16.00
Stoke City – West Ham
Begge hold scorer – 1,66 @ bet365

Stoke har kun vundet en af de sidste syv kampe, men med West Ham som gæstende modstander burde chancen for i det mindste at komme på måltavlen at være god.

Stoke har nemlig scoret mindst ét mål i 14 af sæsonens 17 hjemmekampe, mens det omvendt blot er lykkedes for West Ham at holde målet rent på udebane i ét forsøg. Det skete i midten af oktober mod Crystal Palace.

Har man brug for ”en banker”, kan det derfor overvejes at nøjes med at spille på, Stoke scorer mål i denne kamp. Vi jagter dog et lidt højere odds ved også at smide en West Ham-scoring i puljen.

Begrundelsen er, at West Ham i øjeblikket er forholdsvis godt kørende. Kun i to af de sidste 11 kampe har holdet ikke scoret mål. Og set over hele sæsonen har The Hammers scoret mål i 82 procent af udekampene, mens Stoke lukker mål ind i to af tre hjemmekampe.

Vi satser derfor på, at begge hold scorer mål i lørdagens kamp på Britannia Stadium.

Lørdag kl. 16.00
Southampton – Hull City
1 (AH -1,5) – 2,90 @ bet365

Hull City har for vane at rende ind i læsterlige klø, når de spiller på udebane. 14 af 17 udekampe er tabt, og 11 af de 14 nederlag har været på mindst to mål.

Southampton har haft det svært i de seneste uger med modstandere som Chelsea, Tottenham og Manchester City, men når The Saints møder hold fra rækkens nedre lag er der sjældent svinger i valsen.

Southampton har vundet 10 af 13 hjemmekampe mod hold placeret som nummer 15-20, og syv af de 10 sejre har været på mindst to mål.

Vi satser derfor på, at Hull render ind i endnu et stort nederlag på udebane.

Lørdag kl. 16.00
West Bromwich – Leicester
Over 3,5 mål – 3,40 @ bet365

West Bromwich har haft svært ved at lukke af på hjemmebane, hvor holdet har lukket mindst ét mål ind i 76 procent af denne sæsons kampe.

41 procent af West Bromwichs hjemmekampe har indeholdt mindst fire scoringer, mens andelen for Leicester på udebane er 38 procent. Begge hold ligger dermed over ligagennemsnittet, som lyder på 33 procent kampe med mindst fire scoringer denne sæson.

Også indbyrdes har de to hold en tradition for målrige opgør. Tre af de sidste fire indbyrdes opgør fra 2015 til 2016 har indeholdt mindst fire scoringer, og når det samtidig medregnes, at Leicester har scoret mindst to mål i syv af de sidste otte ligakampe, virker det tillokkende at sætte skillingerne på, at publikum på The Hawthorns får mange mål for entrébilletten lørdag.

Lørdag kl. 18.30
Crystal Palace – Burnley
C. Palace scorer flest mål i 2. halvleg – 2,37 @ bet365

Burnley har spillet til 0-0 ved pausen i otte af 17 udekampe i denne sæson, og i det hele taget fremstår The Clarets noget stærkere før end efter pausen, hvor holdet har indkasseret 6 af 10 mål i denne sæson.

Crystal Palace har forladt banen på hjemmebane uden at have scoret i 12 af 17 hjemmekampe i denne sæson, og holdet har scoret 60 procent af sine mål på Selhurst Park efter pausen.

Kombinerer vi ovenstående med en tro på, at Crystal Palace trods alt er det stærkeste af de to hold, så virker odds 2,37 på, at Crystal Palace scorer flest mål i 2. halvleg som et ganske fornuftigt spil til lørdagens sene Premier League-kamp.

Annonce