Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Spår ten Hag-fyring: Han ryger senest til sommer

Af Emil Plovgaard
30.12.2023 Kl. 21:03

Erik ten Hag er en fyringstruet mand.

Manchester United kunne ikke nemlig følge op på 3-2-sejren over Aston Villa, da klubben lørdag aften mødte Nottingham Forest.

Her blev det til et 2-1-nederlag, og derfor var Manchester United-manager Erik ten Hags fremtid efterfølgende til debat i Viaplay-studiet.

Her diskuterede vært Peter Grønborg om ten Hags fremtidsudsigter sammen med eksperterne Martin Jørgensen og Stig Tøfting.

– Jeg ved det virkelig ikke. Jeg ville gerne kunne sige ja, for Erik ten Hag er en dygtig træner, og det har han også vist i Ajax.

Martin Jørgensen kan bedst lide, at en manager får tid til at arbejde med tingene.

– Det har vi også set i Arsenal med Arteta og med Liverpool i Klopp.

– Jeg er begyndt at tvivle på det nu. Nu er der gået så mange kampe i denne sæson, hvor det ikke er blevet bedre. Jeg kan godt frygte for Ten Hag, at når den nye sportslige afdeling får sat sig ned og kigget strategi, at de siger, at det, han har vist i de seneste to sæsoner, ikke har været godt nok. Vi bliver nødt til at prøve noget andet, for Gud ved hvilken gang, lyder det fra Martin Jørgensen i Viaplay-studiet.

Tøfting om ten Hag: Færdig til sommer

Stig Tøfting tror, at Erik ten Hag er færdig senest til sommer.

– Jeg tror også, han bliver draget til ansvar for det. Jeg tror på, at hvis der ikke kommer nogle drastiske ændringer, så tror jeg, han ryger til sommer.

Stig Tøfting mener ikke, at nu er det oplagte tidspunkt til at fyre hollænderen. Der findes nemlig ikke nogen ideel afløser midt i sæsonen, fortæller han.

– Der er kun to hold i Premier League, der har scoret færre mål end Manchester United. Det tror jeg også, man skal meget langt tilbage i tiden for at finde noget lignende, siger Tøfting.

Du kan læse flere nyheder om Manchester United her.

Annonce